Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha nem tudom fizetni az...

Ha nem tudom fizetni az étkeztetési díjat, akkor mi fog történni?

Figyelt kérdés
Szégyen ide, szégyen oda...de sajnos hónapról hónapra a havi 9000 helyett, csak 5000Ft-ot tudtam fizetni...ebben a hónapban viszont sajnos egy fillért sem tudok befizetni :(
2013. okt. 16. 17:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20-as vagyok, tartozása természetesen nem lesz, hiszen ha nem fizet nem rendelünk, forintra pontosan el kell számolni a pénzzel, adagszámokkal.
2013. okt. 17. 17:20
 22/29 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van az oviban, hogy ha több mint 3 hónapja nincs fizetve az étkezés, akkor a gyereket ki kell venni az óvodából, ha még nem töltötte be az 5. évét.
2013. okt. 17. 20:23
 23/29 anonim ***** válasza:
20 válaszolonak van igaza hanem nem tudsz fizetni nem rendelik meg a gyerekednek az ebédet ,tehát nem ehet az oviba és csak napi 3 órát lehet ott .
2013. okt. 18. 10:01
 24/29 A kérdező kommentje:

Csoport pénzt nálunk nem szednek, mert TILOS!!!!

Gyümölcsöt miért ne tudnék vinni?

Azért mert pénzem nincs, attól még a kertemben megterem ez az!

És nagyon szívesen viszek is belőle a gyerekeknek!

Sőőőt.... a férjem munkahelyéről papírt is szoktunk bevinni, hogy legyen mire rajzolniuk a gyerekeknek....

2013. okt. 18. 17:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Elnézést h nem pont a kérdésre válaszolok,de felháborít,h sajnos ilyen dolgok megtörténhetnek egy családdal.Engem eleve idegesít,h például,nálunk a bölcsiben van egy óriási konyha,amit nem ők üzemeltetnek,hanem kiadják egy vállalkozónak,akinek ugye a célja az,h meggazdagodjon.Tehát,ha önmaguk csinálnák,kevesebbe is kerülhetne a kaja vagy legalábbis sokkal jobb dolgokat ehetnének,mint most.Hozzáteszem,itt nálunk van a bölcsi,ovi,iskola,tehát sok gyereket kiszolgál a konyha...Sajnos néha hozzá nem értő emberek ülnek a vezetői székekben!
2013. okt. 20. 01:17
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi erővel más sem fizesse ki,mert a legtöbb családnak gondot jelent,és ennek ellenére minden gyerek kapjon ebédet.Nem hiszem,hogy kivételeznének,mert akkor az nagyon igazságtalan lenne.Egyébként internetre van pénzed?
2013. okt. 20. 21:28
 27/29 anonim ***** válasza:
37%
JAjj,már megint az internetre van pénzed duma...Lehet,h fontos a munkájuk miatt például,vagy lehet,a munkahelyéről netezik!!!ISTENEM!
2013. okt. 21. 11:34
 28/29 A kérdező kommentje:

Egyénként netre SINCS pénzem!

Az öcsém fizet elő rá, mi pedig ruterrel kapcsolódunk hozzá...tehát megfelezi velünk a netet...és nem kér érte semmit!!!

Amiért hálás vagyok neki!!!

2013. okt. 23. 00:14
 29/29 anonim ***** válasza:
de rendes az Öcséd!!
2013. okt. 23. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!