Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha nem tudom fizetni az...

Ha nem tudom fizetni az étkeztetési díjat, akkor mi fog történni?

Figyelt kérdés
Szégyen ide, szégyen oda...de sajnos hónapról hónapra a havi 9000 helyett, csak 5000Ft-ot tudtam fizetni...ebben a hónapban viszont sajnos egy fillért sem tudok befizetni :(
2013. okt. 16. 17:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nem kap enni a gyereked ,éhes marad .
2013. okt. 16. 18:38
 12/29 anonim ***** válasza:
Oviban dolgozom. Ez nem így megy, hogy nem kap enni a gyerek.Ilyet nem csinálhatnak. Beszélj a gazdaságissal, illetve akinél fizeted az ebédjét, hogy mi a helyzet. Ha fizetsz, akkor nincs gond, de így sajna mindég tartozásod lesz.
2013. okt. 16. 18:44
 13/29 A kérdező kommentje:

Beszéltem a gazdasági vezetővel, elmondtam neki mi a helyzet, ő nagyon kedvesen csak annyit mondott, hogy semmi probléma, fizessem úgy ahogy tudom...

De azért mégis aggaszt a dolog...

Rajta vagyok az ügyön, hogy növekedjen a bevételünk...de mindenemet nem adhatom el....Bababörzére szoktam elvinni a kislányom kinőtt ruháit,megunt játékait...

Tudtam, hogy az élet nehéz , kemény, és könyörtelen, de nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen nehéz helyzetben leszek :(

2013. okt. 16. 19:39
 14/29 anonim ***** válasza:
Legjobb megoldás, hogy ha meg tudjátok oldani, akkor azokon a napokon, amikor otthon van valamelyikőtök, akkor elviszed haza ebéd előtt. Így a gyermeked a kötelező órát ott van, de nem eszik, így nem kell fizetni. Ha egy hónapban így nem enne kb.1 hetet, akkor az már csökkenti a fizetendő összeget.
2013. okt. 16. 19:50
 15/29 anonim ***** válasza:
hosszabb távra kéne újragondolni a dolgokat, mert ez most csak egy ebéd, de nagyon sok minden jöhet még, meg iskolás is lesz a gyerek, stb. és ha nem lesz több bevételetek, akkor minden hónapban ez lesz :( pl ház eladás, és venni egy kisebbet, új munkahely, nem tudom
2013. okt. 16. 22:19
 16/29 anonim ***** válasza:

Sajnálom a kialakult helyzetet!

Igen az utolsò jól látja a dolgot,mi lesz,ha sulis lesz,oda több pènz fog kelleni,több igènye lesz!

Mi se sokból èlünk,nekünk 80 ezer a hitel,de fèrjem mikor itthon van is eljár melózni,így sokkal jobban kijövünk,de sajnos keveset látjuk. :(

A családi adôkedvezmènyt igènyeltètel? Gyerekenkènt + 10 ezer

Kisebb lakásba költözni is jó megoldás,nem tudom most milyenbe laktok.

Amikor mindketten otthon vagytok a fèrjed elmehetne dolgozni vagy akár te is pl. takarìtani. A fèrfiak hamarabb kapnak munkát elmehetne pl.soförnek,kidobónak. Vagy a nagyszülök,rokonok vigyáznának addig a kicsire,mìg ti dolgoztok...

Sajnos az önkányzat kivételes esetben ad támogatást,felölük èhen is halhatnánk...persze a româk mindent megkapnak... :s

Magatoknak kell talpra állni,nehéz lesz! Sok sikert!

2013. okt. 17. 06:32
 17/29 anonim ***** válasza:
Abban az esetben, ha van elmaradásod, és ezt ne tudod kifizetni, és folyamatos marad , akkor sajnos a családi pótlékból, vagy valamilyen bevételből vonják majd le apránként...Legalábbis egyik ismerősömnek ezt mondták, mert 3 hónapja semmit nem fizetett...
2013. okt. 17. 13:00
 18/29 anonim ***** válasza:
Amit az utolso mond az valoszinüleg igaz mert lehet hogy most azt mondják de nekük is elkel számolni az ebédpénzel ami számontartja hogy ki mennyit kell fizetnie hánynapra .
2013. okt. 17. 14:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Akor se csoport pénzt nem tudod befizetni ,se gyümölcsöt nem szoktál bevini jol gondolom ?
2013. okt. 17. 14:23
 20/29 anonim ***** válasza:
Én óvodában dolgozom óvodatitkárként, én kezelem az ebédpénzt. Ha egy kisgyermeknek nem fizetik be az ebédet, akkor természetesen nem tudunk neki ebédet sem rendelni. Ilyen esetben be lehet vinni a gyermeket az óvodába, de csak reggeli után (9 körül) és ebéd előtt el kell vinni. Így a foglalkozásokon részt tud venni, ami ugye 5 éves kortól kötelező, hisz onnantól óvodaköteles a gyermek. Ez 2014-től 3 éves kortól lesz.
2013. okt. 17. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!