Ha nem tudom fizetni az étkeztetési díjat, akkor mi fog történni?
Beszéltem a gazdasági vezetővel, elmondtam neki mi a helyzet, ő nagyon kedvesen csak annyit mondott, hogy semmi probléma, fizessem úgy ahogy tudom...
De azért mégis aggaszt a dolog...
Rajta vagyok az ügyön, hogy növekedjen a bevételünk...de mindenemet nem adhatom el....Bababörzére szoktam elvinni a kislányom kinőtt ruháit,megunt játékait...
Tudtam, hogy az élet nehéz , kemény, és könyörtelen, de nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen nehéz helyzetben leszek :(
Sajnálom a kialakult helyzetet!
Igen az utolsò jól látja a dolgot,mi lesz,ha sulis lesz,oda több pènz fog kelleni,több igènye lesz!
Mi se sokból èlünk,nekünk 80 ezer a hitel,de fèrjem mikor itthon van is eljár melózni,így sokkal jobban kijövünk,de sajnos keveset látjuk. :(
A családi adôkedvezmènyt igènyeltètel? Gyerekenkènt + 10 ezer
Kisebb lakásba költözni is jó megoldás,nem tudom most milyenbe laktok.
Amikor mindketten otthon vagytok a fèrjed elmehetne dolgozni vagy akár te is pl. takarìtani. A fèrfiak hamarabb kapnak munkát elmehetne pl.soförnek,kidobónak. Vagy a nagyszülök,rokonok vigyáznának addig a kicsire,mìg ti dolgoztok...
Sajnos az önkányzat kivételes esetben ad támogatást,felölük èhen is halhatnánk...persze a româk mindent megkapnak... :s
Magatoknak kell talpra állni,nehéz lesz! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!