Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha nem tudom fizetni az...

Ha nem tudom fizetni az étkeztetési díjat, akkor mi fog történni?

Figyelt kérdés
Szégyen ide, szégyen oda...de sajnos hónapról hónapra a havi 9000 helyett, csak 5000Ft-ot tudtam fizetni...ebben a hónapban viszont sajnos egy fillért sem tudok befizetni :(
2013. okt. 16. 17:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
önkormányzathoz adj be kérelmet rendszer gyermekvédelmi támogatásra,vagy mond el,hogy nem bírod fizetni.Ha nem lépsz a gyerkőc nem fog kaját kapni az oviban :(
2013. okt. 16. 17:49
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
nem tudsz kérni mondjuk önkormányzati segitséget? tudok olyat aki benment ilyen miatt és azóta a gyerek ingyen eszik az oviban.
2013. okt. 16. 17:49
 3/29 A kérdező kommentje:

Voltam bent az önkormányzatnál, adtam be kérelmet is, de mivel a bevételem meghaladja 2000FT-al az egy főre jutó mindenkori -nem is tudom mit....így gyermekvédelmit nem kaptam.

Beszéltem személyesen a polgármesterrel, ő javasolta, hogy írjam le egy levélben, hogy mennyi a bevételem és mennyi a kiadásom ( amit részleteznem kellett). Azt mondta megpróbál segíteni!

Segített is...de sajnos csak egyszeri átmeneti segélyt kaptam, 5000FT-ot...

Hááát, ezzel csak egy hónapom lett megoldva! :(

2013. okt. 16. 17:56
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Apukája nincs a gyereknek? Barát vagy rokon nincs aki tudna segiteni?
2013. okt. 16. 17:57
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Előbb-utóbb sajnos nem fognak adni a gyereknek enni :-(

Túlórázni nem tudsz? Rokonok nem tudnának adni kölcsön?

2013. okt. 16. 17:59
 6/29 A kérdező kommentje:

Van apukája a gyereknek....együtt is neveljük, de amikor terhes lettem a picivel akkor vettük a házunkat, sajnos deviza hitelre...aminek a törlesztője a január óta 103ezer FT!!!

Vannak rokonaink is, akik segítenek is,annyit amennyit bírnak, tudnak...

2013. okt. 16. 18:00
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyikőtök nem tud másodállást keresni?

Kiírhatnád a bölcsiben/oviban hogy vállalsz gyerekfelügyeletet, vasalást, takarítást.

2013. okt. 16. 18:02
 8/29 A kérdező kommentje:
Túlórázni nem tudok... a másodállás is kilőve, mert így is váltott műszakban dolgozunk a párommal, mert máshogy nem tudjuk megoldani a gyerek felügyeletét
2013. okt. 16. 18:03
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudod fizetni, akkor nem kap enni a gyerek

Nálunk adtak egy tájékoztatót az étkezéssel kapcsolatban és abban az van, ha nem fizetek, akkor a gyerek nem kap enni és jogi útra viszik a tartozást.

2013. okt. 16. 18:08
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Pedig más megoldás nagyon nincs, valahogy növelni kell a bevételeket. Hétvégén munka?

Esetleg eladhattok dolgokat: gyerekruhákat, könyveket, amit már nem használtok.

2013. okt. 16. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!