Ha nem tudom fizetni az étkeztetési díjat, akkor mi fog történni?
Voltam bent az önkormányzatnál, adtam be kérelmet is, de mivel a bevételem meghaladja 2000FT-al az egy főre jutó mindenkori -nem is tudom mit....így gyermekvédelmit nem kaptam.
Beszéltem személyesen a polgármesterrel, ő javasolta, hogy írjam le egy levélben, hogy mennyi a bevételem és mennyi a kiadásom ( amit részleteznem kellett). Azt mondta megpróbál segíteni!
Segített is...de sajnos csak egyszeri átmeneti segélyt kaptam, 5000FT-ot...
Hááát, ezzel csak egy hónapom lett megoldva! :(
Előbb-utóbb sajnos nem fognak adni a gyereknek enni :-(
Túlórázni nem tudsz? Rokonok nem tudnának adni kölcsön?
Van apukája a gyereknek....együtt is neveljük, de amikor terhes lettem a picivel akkor vettük a házunkat, sajnos deviza hitelre...aminek a törlesztője a január óta 103ezer FT!!!
Vannak rokonaink is, akik segítenek is,annyit amennyit bírnak, tudnak...
Egyikőtök nem tud másodállást keresni?
Kiírhatnád a bölcsiben/oviban hogy vállalsz gyerekfelügyeletet, vasalást, takarítást.
Ha nem tudod fizetni, akkor nem kap enni a gyerek
Nálunk adtak egy tájékoztatót az étkezéssel kapcsolatban és abban az van, ha nem fizetek, akkor a gyerek nem kap enni és jogi útra viszik a tartozást.
Pedig más megoldás nagyon nincs, valahogy növelni kell a bevételeket. Hétvégén munka?
Esetleg eladhattok dolgokat: gyerekruhákat, könyveket, amit már nem használtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!