Azt mondta az óvónéni nagyon sovány kisfiamnak, hogy ha mégegyszer megkötős derekú nadrágban jön begobozza a derekát és akkor majd bepisilhet, jogos ilyent mondania?
Figyelt kérdés
Szépen nyugodtan mondtam ma reggel a gyerektől az üzenetet ,de annyira sovány,hogy ilyen nadrággal tudom megoldani a problémát,illetve kinti nadragban belül állíthatósak vannak neki.2013. okt. 11. 10:27
11/12 anonim válasza:
őőőőő azért várjunk egy picit... előfordul, hogy a gyerekek nem pontosan ugyanúgy mesélik el a dolgokat, ahogy elhangzottak. Lehet, hogy azt mondta az óvó néni: ha legközelebb megkötős nadrágban jössz, lehet, hogy pecsurog a pisi, mire kikötjük. Ezzel csak azt akarom mondani, hallgassuk már meg az óvónőt is, mielőtt kitépjük a haját...
Amúgy nem, nem jogos ilyet mondania, de azért ez nem a világ vége, én is mondtam már olyat gyereknek is, felnőttnek is, amit nem kellett volna...
12/12 anonim válasza:
Ja bocs hogy ellenvéleményen vagyok de még egy kérdés: a felfázott gyerek miért volt oviban????? Tudod, milyen nehéz kikezelni egy erre hajlamos gyerekből a "felfázást", ha elkapja a tiédtől a wc-n? Több oldalon keresztül tudnék róla mesélni!!! Ezt felháborítónak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!