Ovisodnak van hátizsákja? Mit pakoltok bele? Ciki ha a lányom verdásat szeretne?
Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 11:45
1/11 anonim válasza:
Van, többféle is. De oviba nem visszük, csak ha kirándulás van vagy valami ovin kívüli dolog. Nem ciki szerintem, én megengedném neki.
2/11 anonim válasza:
De hogy ciki, ha azt szereti miért ne. Ha olyant szeretne én biztos megvenném neki. Mondjuk én sem voltam soha az a királynős kislány.
3/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
A lányomnak van, abba visszük reggel a telefonom meg a lakáskulcsot. Hazafelé pedig ha vásárolunk, valamit beleteszünk. Semmi praktikus funkciója nincs, csak szereti a lányom. Neki egyébként egy elefánt meg egy zsiráf van rajta.
4/11 anonim válasza:
Van több is,de oviba nem hordjuk. Egyáltalán nem ciki,hogy verdás, ha nki ez tetszik had vigye!
5/11 anonim válasza:
Van 2 is. Oviba nem visszük, majd ha kirándulni mennek, akkor kapja meg.
Nem ciki, ha verdásat kap :-)
6/11 anonim válasza:
Igen van hátizsákja, bár nekem fiú
Mi papírzsepit, innivalót és játékautót hordunk benne.:) Illetve ő abba hozza haza az uzsit, mivel ebéd után értemegyek.
Véleményem szerint nem ciki lánynak a verdás táska.
7/11 anonim válasza:
Ovishátizsákja nincs csak egy pici egeres hátizsákja .
8/11 anonim válasza:
Van egy micimackós, és visszük mindennap. Benne van az alvómacija, és egy esőkabát :) El sem lehet tőle venni
9/11 anonim válasza:
Van bizony. :) PZS van benne, az alvósállat, és a cumi. Egyébként Pókemberes.
Szerintem vagány a kiscsajod, hogy Verdásat szeretne! Egyáltalán nem ciki.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor verdás lesz :)
2013. okt. 1. 10:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!