Reggelente hogyan váltok el a gyermektől az oviban? Meddig tutujgatjátok, főleg ha sír? Vagy gyorsan odaviszed az óvónéninek és kimész?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 11:51
11/11 anonim válasza:
Most nagycsoportos a lányom. Volt idő tavaly, amikor sajnos sírt minden reggel. Nekem mindig kivette az ovónéni a kezemből, mert oda kellett vinnem, pedig szeret oviba járni, ez csak hiszti volt. Gyorsan adtam oda, és gyorsan elhúztam onna. De már gyomoridegem volt reggel, hogy megint hiszti lesz.
Aztán az ovónéni oldotta meg a dolgot, elvitte a kiscsoportosokhoz, mert aki sír annak kiscsoportban van a helye. Ott látta, hogy milyen kicsit vannak (ő magas egyébként) és azt mondta neki az ovónéni, hogy ha holnap reggel is sír, akkor a zsákjával együtt költözik ide.
Mintha elvágták volna a hisztit, azóta sem volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!