Hány éves kortól várható el egy gyermektől, hogy kitörölje a fenekét (tiétek mikor kezdte)?
Köszönök szépen minden választ! Bár nem teljesen erre lettem volna kíváncsi, de ha szavakon lovagolunk, akkor jogos a válasz! Én úgy gondolom bizonyos korban egy testileg, szellemileg egészséges gyermeknél igenis el lehet várni bizonyos dolgokat! Csak nevelés kérdése!Pl.: ha tiszteletet adok, elvárom a gyermekemtől is ugyanezt és úgy nevelem; ha egy 10 éves ("agybetegek" kedvéért egészséges) gyermek nem tudja kitörölni a fenekét, az nem elvárható lenne? Sztem az már durva!
Különben "szegény gyerekem", aki 2,5 éves kisfiú, köszöni jól van! Kiegyensúlyozott boldog gyermek, akire soha nem volt rákényszerítve semmi, mindenről magától mondott le, mindent akkor tanult meg, amikor megérett rá és soha nem aggódtam rajta! Kellő következetességgel, szigorral és nagyon sok SZERETETTEL nevelem és büszke lehetek Rá! Pusztán kíváncsiságból érdekelt ez a fenéktörlés dolog!
3 és fél évesen lett a fiam teljesen szobatiszta, kb 4 éves kora óta tudja kitörölni.
Most 5 éves, és csak a hígabbal van gondja, ilyenkor szól, de ez 2-3 havonta fordul elő, vagy még ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!