Mi a véleményetek? ( többi lent)
Nálunk kb. 40 kicsi kezdett most és bizony igaz amit írsz! Szegény óvónénik eleget kínlódnak velük!
Bébi mind, a szülő pedig képtelen elengedni a gyerekét fél, hogy a gyerek megszereti az óvónőt! ( szülői szájból hallottam) Erre várom, a dörgedelmes hozzászólásokat:-)-ezt Borika nevezetű óvónőtől idéztem
Hát nekem mindegy, hogy Borika vagy Terike mondta, és köszi, hogy igazat adsz nekem így, még a válaszom megírása előtt is.
A szülő fél, hogy gyerek megszereti az óvónőt? Szerintem ebben van valai. De csak az elején, és tudat alatt. A szül 3 évet volt otthon a gyerekkel. Megy vissza dolgozni, nehezére esik az elválás. Ráadásul a gyerek, aki eddig az övé volt bekerül egy idegen közösségbe, más látja egész nap, másnak beszél, mással játszik. Nyilván örül a zülő, ha a gyerek jól beilleszkedik, de valljuk be, ha a gyerek az első napokban nem sír, ha le semnagózza a szülőt, mikor az elmegy, sok szülőben megfordul, hogy nem is hiányzom neki... (féltékenység is lehet az óvónőre, hogy vele milye jól kijön, engem nem is hiányol...)
Valamiyen szintem a szülőnek is érzelmileg megterhelő. Késbb persze örül neki, ha jól kijön a gyerek az óvónővel.
Nem tudom, de én nem félnék attól, hogy a gyerekem megszereti az óvónőt. Az a jó, ha szereti, nem?
Az lenne baj, ha utálná és nem akarna oviba menni, nem szeretne ott lenni, sírna, stb.
Az óvónőt nem úgy szereti a gyerek, mint az anyját, nem tudom, miért kell ettől félni.
Én is szerettem az óvónőmet, öcsém is. De ez teljesen másfajta szeretet , mint amit az anyja iránt érez vki.
7 hós anyuka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!