Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szoktatok valami tízórai...

Szoktatok valami tízórai kiegészítést vinni a gyermeketeknek oviba? Mit szoktatok sütni neki? Kekszet?

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 20:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező pacalt nem fognak adni az oviban, hidd el! :)

Az ovikban azért eléggé változatos az étkezés, és az nagyon fontos egy fejlődő szervezetnek, hogy pl. ne mindig tejbegrízt egyen reggelire!

Én mindig megnézem a heti menüt, és mindig van olyan amit nagyon szeretnek a gyerekek, szerencsére nálunk finoman főznek. A halkrémes, vagy kolbászkrémes kenyér meg finom is, de mindegy! De pl. nálunk minden nap van gyümölcs, de a gyerekek nem eszik megy a gyümölcsöt és az nem az ovi hibája, hanem a szülőé, mert sok gyerek azt sem tudja mit eszik, nem ismerik, azért nem eszi meg! Szerencsére a lányomnál nincs ilyen gond, imádja a gyümölcsöt és ha éhes megeszi amit kap!

2013. szept. 12. 10:31
 22/28 anonim ***** válasza:
43%
Látom valaki szeret lepontozni mindenkit .
2013. szept. 12. 13:38
 23/28 anonim ***** válasza:
70%
Ne mond nekem, hogy minden nap olyan étel van az óviban amit a te gyereked neme szik meg. (Eddig egyébként szó sem volt, hogy az ebéd is rossz, csak a tízóraihoz akarsz plusz kaját vinni, hogy a gyereked ne haljon éhen délig.) ) Na de ha ennyire rossz minden egyes nap az ebéd akkor a többi gyerek miért tudja megenni? Ha a többi gyerek sem eszik akkor miért nem vetitek fel a problémát szülőin? Nálunk finom és nagyon változatos ebédek vannak, nem szokott a fiam panaszkodni. Egy egy étel van amit nem szeret, de azokat soha, de soha nem eszi meg. De ez tényleg csak 1-1 étel, más napokon mindent meg eszik. De ha esetleg egyetlen falatot sem eszik ebédre (ilyen azért nem volt, mert ha más nem a krumplit azért kieszi vagy a húsit belőle, és a levest is megeszi) na de ha esetleg semmi sem kedvére való az ebédből akkor is kap tízóraira almát és uzsira vajas kenyeret és így sem éhes az óvodában.
2013. szept. 12. 13:53
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
ha az óvoda megengedi, akkor miért ne vihetne be? azért mert a másik gyerek kinézni a szájából? az ki a francot érdekel? ha meg van engedve, akkor senkinek semmi köze hozzá mit visz be a gyerek. ez most kb olyan, mint hogy azért ne menjen a gyerek szép ruhába, mert a többi nem teheti meg hogy olyat viseljen...
2013. szept. 12. 14:00
 25/28 A kérdező kommentje:
A gyermek nem ebédel bent. Sütök neki kekszet és abból viszek be neki, a tízórai után megeheti! Az, hogy más gyermeke kinézi a szájából? Én erre csak annyit szoktam mondani, hogy mindenki annyi gyereket szüljön, ahányat tisztességesen fel tud nevelni! (Nem akarok ezzel senkit megbántani!!!)
2013. szept. 13. 14:07
 26/28 anonim ***** válasza:
Kérdező,az ovitokban lehet úgy kérni,hogy reggelit adjanak de ebédet ne? Most én is gondban vagyok,a gyermekem nem hajlandó enni az oviban,szinte semmit. Nálunk nem lehet bevinni élelmet. Itthon reggel iszik szörpöt vagy teát gabonapehellyel,hogy legalább ennyi legyen benne fél 1-ig. Lehet úgy ,hogy nem ebédel ott de tizórait kap? Az mennyibe kerül?
2013. szept. 13. 15:13
 27/28 A kérdező kommentje:
Nekünk lehet, de akkor délben el kell hozni. Így csak a tízórai 1900 Ft körül jön ki havonta.
2013. szept. 13. 20:26
 28/28 anonim ***** válasza:
Én mindig rakok a lányomnak szendvicset és általában uborkakarikát (de van, hogy néha mást is pl. almát)is. A lányom kedvenc sütije a békamignon ezért ezt szoktam neki sütni. [link]
2014. máj. 16. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!