Szoktatok valami tízórai kiegészítést vinni a
gyermeketeknek oviba? Mit szoktatok sütni neki? Kekszet?
ha 7kor keltek, 8 kor indulás, közben smán tudsz neki reggelit adni.
és nem vinnék, ahogy előttem sokan írták.
2013. szept. 11. 06:51
én még ilyenről nem is hallottam,bevinni kaját???Hát sztem ez tényleg kiszárás a gyerekekkel!
ha esetlg olyan a kaja amit egyik gyerek se szeret akkor szülőin vessétek fel a témát hogy azt a kaját vegyék le az étrendről!De hogy bevinni ezt azt??NEEEMM!!
2013. szept. 11. 14:02
Nem ,nem is engedik ,etesd meg otthon ,ugy vidd oviba .állami vagy magán ovi ? .
2013. szept. 11. 14:10
Nálunk az oviba nem engedik, de én sem vinnék.Tanulja meg, hogy amit kap azt meg kell enni.Másfél hete jár a lányom oviba, de már mindent megeszik, mert tudja ha például nem eszi meg a tízórait éhes marad.Nem is hallottam még ilyen oviról ahol ezt megengedik....
2013. szept. 11. 14:26
15/28 A kérdező kommentje:
állami ovi. Ma nem vittünk semmit, és a gyermek nem is evett semmit. REggel a kakaó után nem éhes, ma reggel is 2 falat szendvicset evett. Aztán legközelebb délben. 7kor kel, FÉL 8-kor ovi, mert 7:50-re be kell érni.
Ha éhes lenne enne. De ezek szerint a tízórait sem eszi meg? Mármint azt a tízórait amit az óviban kap. Mert ha éhes lenne akkor legalább azt megenné és jelezné, hogy éhes maradt. A másik pedig, hogy akkor ne kakaóval kezdje a napot, egyen és utána igyon. Vagy adj neki csak egy kevés reggeli kakaót és egyen ha megette akkor ihat még egy pici kakaót. Kakaóhelyet adhatnál neki teát igya azt reggelire. Este is kakaózhat, ha nem bír nélküle élni. Ha 7:50-re be kell érni az óviba akkor ott miért nem reggelizik? Gondolom 8 kor van reggeli. (nálunk legalább is) Az én fiam válogatós és bizony átéltük a kínok kínját, de végül rájött, hogy akár milyen csúnyán is néz rám az van enni amit adok nincs kívánságműsor. Egyik nap sütit vacsizunk másik nap csak vajas kenyeret, harmad nap meg spenótot, ez van. Hiába szeretnék én is minden nap tejbegrízt vacsorázni nem lehet.
2013. szept. 11. 18:05
Ilyenröl mèg nem is hallottam,milyen ovik vannak. Amúgy meg èbreszd fel hamarabb 15 perccel ès fog reggelizni. Bár mivel a ti ovitok megengedi a bevitt kaját akkor egyen ott.
Reggeli kakó helyett vagy mellett egyen tartalmasabbat is. Amúgy meg nem lehet mindenkinek a kedvèben járni,ha nem eszi meg éhes marad. Itthon sem válogatunk. Ha piritóst adok neki,de azt nem eszi meg,nem fogok neki pl. virslit kínálni vagy tejbegrízt. Sosem fogja megtanulni,hogy azt egye meg ami elè van rakva. Válogatós lesz!
2013. szept. 12. 03:09
Gondolom tízórait kapnak,ha nem eszi meg,magára vessen.
2013. szept. 12. 03:13
19/28 A kérdező kommentje:
Ugye ti is megesztek mindent? Pacalt, rántott gombát, spenótot, halkrémes kenyeret és még sorolhatnám!
Igen én megeszek mindent, nem vagyok válogatós..... :)A gyerekeim is megszokták, hogy megegyenek mindent amit eléjük teszek....(persze normális ízletes ételeket)
Ne háborodj fel ennyire, hiszen mindenkinek megvan a véleménye.Te tetted fel ezt a kérdést, gondolhattad, hogy nem lesz mindenki olyan véleményen mint te.Minden ovi más, minden szülő más....
2013. szept. 12. 10:00
Kapcsolódó kérdések: