Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Akinek első hetekben nem sírt...

Akinek első hetekben nem sírt a gyerek az oviba, később előfordult sírásos hét, napok?

Figyelt kérdés
Lányom 3,5 éves, nagyon várta már az ovit.Első napunk óta zökkenőmentesen megy a dolog, elindulunk nagy örömmel, átöltözik, elkísérem a csoportszoba ajtajáig, adok neki puszit, elköszönök, mondom neki, hogy ebéd után megyek érte és megy befelé játszani.Semmi sírás, semmi hiszti nem volt még.Olyan furcsa mert azt mondták sokan, még az is lehet én is sírni fogok nem csak Lillus. Később elő fog jönni ez a "Nem akarok oviba menni" dolog?Gyereketeknél hogy volt ez?
2013. szept. 9. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak az a gyerek és anyuka sír, aki eddig magához szoktatta a gyereket.

De később majd minden gyereknél előfordul, hogy nem akar felkelni, vagy oviba menni. Ezzel nem kell törődni, mert hamar elmúlik. Nekik is lehet rossz napjuk, nem csak a felnőtteknek.

2013. szept. 9. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi is így kezdtük.Már első nap ott akart enni,aludni, nagyon zökkenőmentesen ment a beilleszkedés.Aztán 3 hónap ovi után egyik reggel sírt utánam.Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni a helyzettel,de az óvó nénik ügyesen megoldották:)

Ez ment vagy 2 hétig,aztán elmúlt.Azóta semmi hasonló.

Nekem azt mondták az óvó nénik,hogy előbb-utóbb minden gyereknél elő jön ez,csak idő kérdése!!

2013. szept. 9. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én kislányom az első héten boldogan ment oviba. Aztán talán rájött, hogy most már ez mindig így lesz, és a második héten bezárkózott, nem játszott a többiekkel, félrehúzódott. Amikor mesélte az óvónéni, azt hittem, megszakad a szívem. :)

De aztán feloldódott, megszokta.

2013. szept. 9. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Elöbb utobb rájön hogy ez nem átmeneti és akkor jön egy nehezebb időszak, lehet hogy nem az ajtóban fog sírni hanem

otthon fog kezelhetetlené vállni, ez kiszámithatatlan de sírás nélkül nincs beszoktatás de ki kell tartani elmúlik idővel.

2013. szept. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!