Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Első szig. Csináltatásánál...

Első szig. Csináltatásánál elveszik a gyerek anyakönyvi kivonatát?

Figyelt kérdés

Vagy csak megnézik és vissza adják? Mert időközbe máshova is be kell adnom. Mert akkor kérnem kell máolatot. Az pénzbe kerül? Mennyi?

Ha valaki képbe van írja már meg légyszi, mert nem jó a telefonom különben felhívnám az okmányirodát. :)

2013. szept. 4. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem veszik el, csak be kell mutatni

Off: Én soha senkinek nem adtam át az eredetit, ha valahova kellett, akkor másolatot kaptak, vagy ők csináltak másolatot

2013. szept. 4. 08:42
 2/5 Jégtánc ***** válasza:
Be kell csak mutatni.Ahogy az első válaszoló írta. Fénymásoltasd le. Kb 25 ft darabja,legalábbis Budapesten.A többi helyre meg küld el a fénymásolatot.
2013. szept. 4. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha az anyakönyi kivonat hiteles példányának árára gondoltál, akkor az pedig 2.200 Ft.

Annak az önkormányzatnak az anyakönyvi hivatalához kell visszamenned, ahol a gyermeked született és kiállítják azonnal még egyszer.

Ennek a díja a 2.200 Ft.

A lefénymásolás szerintem semmit nem ér hivatalos eljárásokban, nem tudom, mire lehetne felhasználni.

Szép napot:

2013. szept. 4. 10:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi! Az jó hogy csak be kell mutatni és vissza kapom!

A hiteles másolatra gondoltam, igen.

2013. szept. 4. 11:47
 5/5 Jégtánc ***** válasza:
T-gyás ,gyed igénylésénél elfogadták a fénymásolatot.Postai úton rendeztem.Természetesen ahová személyesen megyek ott én is az eredetit mutatom be.
2013. szept. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!