Vissza a régi oviba?
Figyelt kérdés
Kislányom tavaly kiscsoportos volt egy oviban, ami messze volt a lakóhelyünktől, ő szerette nagyon. Idén sikerült közelebbi oviba áthozni, ahol - a megbeszéltek ellenére - újra kiscsoportba került. Nagyon el van keseredve, hogy a régibe szeretne menni, ott vannak a barátai, itt pedig csupa kicsi van. Én már hajlanék rá, hogy visszakönyörögjem magunkat a régi helyre, annyira rossz nézni, ahogy sírdogál magában.2013. szept. 5. 14:57
1/5 anonim válasza:
szerintem várjatok még pár napot/hetet.
2/5 anonim válasza:
Én nem is hoztam volna el abból az oviból amit már megszokott és voltak barátai. Én visszaknyörögném, nem nézném, hogy sír :-(
3/5 anonim válasza:
Hát igen, nem lett volna szabad áthozni. Mindig törés egy új hely, főleg, ha szerette. Viszont értelmetlen azon rágódni, hogy mit nem kellett volna. Ha teheted, vidd vissza, ha azt látod, nagyon nehéz neki. Mi is költöztünk, de inkább utazom egy kicsit, minthogy megzavarjam. Még élvezzük is reggel a közös villamosozást:-)
4/5 A kérdező kommentje:
Nehéz döntés volt, sokáig rágódtunk rajta, de az új ovi szinte minden szempontból jobb a réginél (pl. óvónők hozzáállása), csak a barátai hiányoznak. Már arra gondoltam ,esetleg hétvégén a játszón össze lehetne futni a régi pajtásokkal. Szerintetek ez megzavarná, vagy segítene neki?
2013. szept. 7. 08:23
5/5 anonim válasza:
Hamar el fogja felejteni egyébként a régi barátokat és lesznek újak. Ha jobb maga az ovi, ne rágódj, majd megszokja. Minden kezdet nehéz, aztán már nem is emlékeztek rá, hogy megviselte:-) Nincs sok jelentősége, hogy találkozik-e velük, olyan hamar felejtenek még ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!