Anyukák, akik a régi munkahelyetekre mentetek vissza dolgozni GYED/GYES után! Mit tapasztaltatok?
Az én helyzetem annyiban más, hogy helyileg máshová kerültem a cégen belül (közelebb a jelenlegi lakóhelyemhez) és itt nem ismertem senkit. 5,5 évig voltam gyes-en amúgy.
Nehéz volt a visszaállás, minden szempontból. Egyrészről a koránkelés és az oviba rohanás miatt, másrészről pedig mert rengeteget "butultam" az otthon töltött idő alatt és nehéz volt megszokni, hogy folyamatosan pörögjön az agyam, egész nap, minden percben.
A kollégákkal és a főnökömmel óriási szerencsém volt, mert eszméletlen jó fejek, az első perctől fogva be- és elfogadtak és mindig nagyon segítőkészek voltak. 1 éve már, hogy velük dolgozom, most már abszolút baráti a kapcsolatunk és bármikor számíthatunk egymásra.
A munka nagyjából ugyanaz, bár most már több az ellenőrzés, régen azért nagyobb volt a lazaság :) Viszont a munkaidő így is elég rugalmas, a 40 órát magamnak osztom be, így tudom hozni-vinni a gyerekeket az oviba, mert a párom sajnos 7-17-ig dolgozik.
Szerencsére a fizum jócskán megnőtt, rengeteg a cafeteria és céges kocsit, laptopot is kaptam.
Iszonyú szerencsém van ezzel a melóhellyel, ezért megteszek mindent, hogy megtartsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!