Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Meddig van nálatok ovi délután...

Meddig van nálatok ovi délután és meddig tart a munkaidőtök? Hogy oldjátok meg, ha nem passzolnak?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 23:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy szaranya, kedve utolsó, és senki sem az, akinek reggel első, délután utolsó a gyereke oviban vagy bölcsiben... Én a bölcsis kisfiammal jártam így, és engem is mindig gyötört a lelkifurdalás, sőt, még szabadkoztam is a gondozónőnek, hogy ne haragudjanak, hogy mindig olyan későn (négy után öt perccel...) érek oda. Aztán egyszer elege lett belőlem a gondozónőnek, és felvilágosított, hogy ők azért vannak ott, hogy vigyázzanak a gyerekekre, amíg a szülők dolgoznak, és ne szabadkozzak már emiatt. Végiggondoltam, és úgy döntöttem, igaza van, viszont ettől továbbra is bántott, hogy mindig ez van. Szóval ha tetszik az óvónéniknek, ha nem, aki dolgozik, az bizony nem tudja későn vinni és korán elhozni az oviból a gyerekét.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: nálunk fél héttől ötig van ovi, ez számomra pont tartható szerencsére.

2013. szept. 7. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!