Meddig van nálatok ovi délután és meddig tart a
munkaidőtök? Hogy oldjátok meg, ha nem passzolnak?
Fél 6-ig van ovi, a munkaidőm 5-ig tart. Nem biztos hogy fél 6-ra odaérnék (30-40 perc az út és az ovi nálunk kerek fél 6-kor már totálisan zárva van), ezért a férjem hozza el fél 5-kor a gyereket. Igy alakítottuk ki. Ha ő sem ér rá, (ami még eddig nem fordult elő) akkor a nagymama, vagy a szomszéd anyukát is meg tudom kérni, hogy a sajátjával együtt hozza el az enyémet is.
2013. szept. 4. 23:53
Első vagyok. Az egyik anyuka az oviból két műszakban dolgozik és egyedül neveli a gyereket, neki egy egyetemista lány segít be. Ő hozza viszi a kicsit, óránként 800 forintért, amig anyukája haza nem ér.
2013. szept. 4. 23:54
Nálunk 6ig van. én 7-fél8 előtt nem érek haza általában, de a párom fél5kor végez és 5 percre dolgozik onnan.
2013. szept. 5. 01:21
6ig van, de egyértelműen megmondták hogy fél 6ra legyünk ott érte.
Az egyik szomszéd lány megy érte, 18 éves, hazajönnek és náluk vannak. Van 3 kisebb testvére, rengeteg játék, az anyukája sem bánja. 1 órát szokott ott lenni, 1000 ft-ot fizetünk.
Heti 1x kell neki mennie érte, többi napon én megyek.
2013. szept. 5. 08:21
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
elfelejtettem kérdezni, hogy hánytól hányig van az ovi?
nálunk reggel fél hattól négyig-fél ötig.
Fél 5-ig van óvoda.A munka időm sajnos mindig más.Vagy nappalra megyek és 2-kor végzek,akkor fél 3-kor érek az ovihoz.Ha délutános vagyok akkor vagy a párom vagy a szüleim hozzák haza.Ha pedig éjszakás akkor bármikor eltudom hozni.Mikor haza érek reggel beviszem fél 8-ra alszok délig,takarítgatok,főzök megcsinálom amit kell.Utána pedig megyek érte.
2013. szept. 5. 11:43
7/11 anonim válasza:
Olvasom mindenki válaszát,akkor csak nálunk ennyire rossz az ovi helyzet?itt 4-ig van nyitva,de ilyenkor már sehol senki nincs,fél4kor mindenki viszi haza.reggel pedig fél9kor viszik,8 elött max 1-2 gyerek van.
2013. szept. 5. 13:01
kisváros mellett élünk:
Nálunk fél 6tól van(problémás,mert 6-ra járok dolgozni egy másik városba,ahova meg nem veszik fel,mert nem ott lakunk) délután 5ig.
Anyukámhoz fogunk bejelentkezni idéntől és papíron onnan járatjuk jövőre(jövőre kell menni)
Erre sokan így csinálják,mert a nagyobb városban dolgozunk és a falvakban nem tudják megoldani,hogy fél 6-ra vigyék.Főleg az egyedülálló szülők...
2013. szept. 6. 13:38
6-18 ig van ovi.De én hàromnegyed hétre hordom és ő az első a gyűjtő csoportban...az ő ovónènije majd fél 8 körül csattog be és megy érte,hogy felvigye a sajàt csoportjàba.Délutàn fél 4 re érek oda és ő az utolsò...épp uzsizni szokott ,de ahogy meglàtnak az ovònők màr veszik is el előle a kajàt és csomagoljàk össze és dobnak ki bennünnket.Egy hònap mùlva csak fél 6-ra fogok màr tudni menni metrt nem 6mertmert
2013. szept. 6. 13:43
Bocsi hamarabb elküldtem...
Szòval nem 6 hanem 8 òràban fogok melòzni...nem tudom akkor hol lesz csòrikàm.A màsik,amit nem értek...hogy senki nem dolgozik?????Reggel mindenki 8 utàn viszi?Ès fél 4-kor màr nincs ott???Ès én érzem szaranyànak magam,hogy az én 3 èves gyerekem mindog egyedül van...és szabâly szerűen nyüg az ovònéniknek...merthogy koràn megy és sokàig marad...
2013. szept. 6. 13:48
Kapcsolódó kérdések: