Autósülésben nem tudunk dönteni. Délután megyünk megvenni. Melyiket ajánljátok? Cybex vagy Concord? (15-36kg) Linkeltem is.
Nekünk concorde van, igaz a 9-36 kg-os kategóriás, nagyon szeretjük, elégedettek vagyunk a márkával- én szívesen ajánlom.
Van egy javaslatom: MINDENKÉPPEN a vásárlás előtt menjetek el a kicsivel is és mindegyikbe ÜLTESSÉTEK BELE? KÖSSÉTEK BE, hagyjátok, hogy üldögéljen benne egy kicsit- lehet, hogy valamiért nem érzi magát kényelmesen egyikben.
Nekünk pl. a pajzsos verziótól kezdett el nagyon sírni (kisebb volt még), akármit is csináltunk, akármilyen márkát is válaszottunk- pedig eleinte nagyon azt akartam venni. Így természetesen nem amellett döntöttünk.
Ezek nagyon hasonló kategóriájú és biztonságú termékek, így nagyon melléfogrni egyikkel sem lehet szerintem.
A 15+ kg gyerek valószínűleg már legalább 3 éves, el tudja mondani az ő kis szintjén, ha valami idegesíti, nyomja pl. az öv vagy "szúrja" az anyaga stb.
Apróságnak tűnik, de fontos.
Jó vásárlást.
köszönöm a válaszokat.mindkettőt kipróbáltuk,mindkettő tetszett,azaz a cybexnek az első linkjén lévőt próbáltunk. Nekem a concord tetszik,férjemnek a cybex,gyereknek mindkettő :D
na hátha írnak még,mert mindkettőről ti is jókat irtatok,így még mindig nem tudunk dönteni ;p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!