Nálatok is ez van az oviban? Én lennék túl sokat elváró Anyuka, vagy tényleg gáz?
Vidd át ha tudod máshova!
Nálunk is ilyesmi a helyzet, pislini kell? Akkor menj...! Gyerek csupa pisis harisnyával vissza.....stb....! Lányok nuncija csupa piros, fiam gatyája lenyomatos állandóan
Csak én nem tudom sehova sem átvinni, mert ez az egy ovi van, és legközelebb 20km...
van olyan problémád amit nem igen értek miért probléma és van olyan amiben teljesen igazat adok neked.
pl. még a kérdésedben azt sérelmezed, hogy "gondolom nulla kitörlés és kézmosás". na pl. ez szerintem nem az oviban kezdődik, otthon kell megtanítani rá. persze a kommentedben már csak a felkísérést írod, gondolom közben te is beláttad, hogy ez tényleg túlzás, hogy az óvónő 29 gyerek punciját, fütyiét törölgesse.
enyém 3,5 éves, fél éve ovis, első nap megmutattam neki hol a mosdó, azóta egyedül használja, azt leszámítva egyszersem mentem be vele, hisz itthon is egyedül intézi a dolgát már 1,5 éve.
azt sem tartom problémának, hogy az óvónők a csoportszobában egymással beszélgetnek ahelyett, hogy a játszó gyerekeket kérdezgetnék, hogy sikerül-e játszani.
apavetően 3 éves kor felett a gyerekek egymással játszanak, tehát nincs szükségük a szabad játéknál egy felnőtt irányítására, így hát beszélgessenek :)
az, hogy az udvaron nem figyelnek rájuk és nem vígasztalják meg a síró gyerekeket, az szerintem valóban gond. szerintem várj még 1-2 hetet, úgy is beszoktatás van, sok volt a nyári élmény az óvónőknek is, lehet csak azért voltak figyelmetlenek, legalábbis jó lenne.
ha meg nem változik a helyzet, akkor keress másik ovit, de egyrészt ott majd más probléma lesz, mert az mindenhol van sajnos, másrészt azért ilyen extra dolgok, mint pl. a gyerek wc-re kísérgetése, ott se lesz, az óvónő nem hagyhatja el a csoportot és a nap nagy részében egyedül vannak, szóval ilyenekre máshol se számíts
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!