Nálatok is ki van írva az oviban, hogy munkanélküliek és gyesesek ne vigyék oviba nyáron a gyereket a kötelező bezáráson kívül sem?
Nem másik oviról van szó, hanem sajátról, saját óvó nénikkel, saját kis barátokkal. Úgyis van másfél hónap bezárás, amikor senki sem viszi, szóval van otthon a gyerek eleget.
Szabin vagyok, nem gond, de én vittem volna akár fél napra is a társaság miatt meg a biztonságos udvar miatt is. Itt a játszó katasztrofális, a csúszda összetört, egy babahinta és egy laphinta van, homokozót egész nap süti a nap és volt, hogy már rendőrt kellett hívni, hogy ne ott sz*rassa a kutyát a gazdi. Na, mindegy, jövőre ez már úgysem lesz kérdés, muszáj lesz mennie, mert mindenki dolgozni fog.
Válaszokat köszönöm!
A gyereknek sokkal jobb otthon, ha apa/anya is otthon van.
Az az egy hónap, ami a kötelező bezárás, az semmi. A gyerek egész évben óvodába jár, alig van otthon. Reggel viszed, délután hozod, pár órát vagy csak vele...
Akkor a nyár nem tökéletes a közös programokra?
Kirándulás,fagyizás,közös takarítás,kertészkedés...
Nekik is kell a feltöltődés a családi fészekben,hogy szeptemberben újult erővel kezdhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!