Nem túl nagy a korkülönbség? (ovi)
1. vagyok, amikor az enyém volt ebben a helyzetben, akkor a kora miatt kötelező volt a nevtanban iskolaérettségi vizsgálatra vinni. Ott nagyon rendesek voltak, figyelembe vették, hogy az ovi a maradást javasolja, amúgy is középsős, azt mondta a nő, hogy nem szoktak középsőből iskolába engedni gyereket.
Valószínűleg ez lehet majd nálatok is, jár normálisan a többivel oviba, esetleg ha betölti a 6-ot elküldik vizsgálatra, aztán lesz egy pecsétes papírod arról, hogy majd később megy.
ha 2 évet fog óvodába járni, akkor nem a kiscsoportot hanem a középsőt kéne kezdenie. ha meg 7,5 évesen kezdi majd az iskolát, tehát 3 évet lesz ovis, akkor jó helyen van.
enyém 2009 decemberi, ő most ismétel évet, újra kiscsoportos, mert még 3 évet marad.
neki jó a kiscsoport mert most nagy lesz, nem tőle veszik el a játékokat, stb., de a ti esetetekben én átíratnám a középső csoportba, ha 2 évet jár majd oda akkor nem való a kiscsoportba, hisz nagycsoport az iskola előkészítő, azt nem hagyhatja ki
jajj, előző vagyok, most látom, hogy vegyes csoport. bocs, akkor nem jól írtam :)
ebben az esetben őt vagy el fogják külön vinni felkészítőre, vagy az óvónő külön foglalkozást fog neki tartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!