Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti hallottatok már ilyet? Nem...

Ti hallottatok már ilyet? Nem öltöztetik át a gyereket az oviban?

Figyelt kérdés

Kiscsoportos a lányom, és most közölték,hogy kényelmes ruhában vigyem,mert amiben megy,abban van benn,abban mennek ki, és vissza bentre játszani. Nekik nincs idejük öltöztetni a gyerekeket(15-en vannak).

De hát ilyet én még nem láttam,ráadásul nem is mehetek be reggel és délután csak a kapun beadom a gyereket és kész :(

Most cseréljek le minden ruhát melegítőre,mert hát azért a farmer nem kényelmes játszani, de utcára sem adnék rá mindent, meg akkor vegyek sport cipőt,mert hát bőr cipő és melegítő kicsit necces :(

2013. szept. 2. 14:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi reggel eleve tréningben megyünk, mert a farmert nem nagyon szereti, meg annyi időre,hogy beüljön a kocsiba és az ovinál kiszálljon, nem adok rá farmert. Abban van délelőtt és abban megy ki délelőtt az udvarra is. DE - ha bemennek délben az udvarról, ruha csere, mert a homokozóból nem megy abban a ruhában az ágyba - és ez nagyon helyes szerintem is, bár a rengeteg mosnivaló persze nem annyira jó, de inkább mosok sokat. Szóval délben egy átöltözés, majd délután megint udvar, koszos lesz, így mikor megyek érte, veszi fel a következő váltás tisztát.
2013. szept. 4. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!