Én olvastam valahol hasonlót,végülis szerintem teljesen jó. A kamilla nyugtató hatású,jót tesz a bőrnek,rengeteg pozitív hatása van. Legalább nem kell fürdetőre költeni :)
2013. aug. 20. 20:29
2/13 anonim válasza:
Ez nekem is új :) Baja biztos nem lesz tőle
2013. aug. 20. 20:29
3/13 anonim válasza:
Szerintem csak azért nem túl gyakori az ilyen mert a kamilla kiszáríthatja a baba bőrét. De még mindig jobb, mintha kémiai anyagokkal teli fürdetőt rakna a vízbe.
2013. aug. 20. 20:30
4/13 anonim válasza:
Persze,nálunk így volt.
Van egy kis kori kép ahol a nőévérem a kamillás vízbe fürdik, kiskoromba azt hittem belepisilt a vízbe.
2013. aug. 20. 20:43
5/13 anonim válasza:
Hát én mindkét fiamat 6 hétig ebben fürdettem,és nem száradt ki a bőrük.A kicsi még csak 3 hónapos.
Maradiak sem vagyunk.:)Amúgy nekünk a gyerekorvos tanácsolta.
2013. aug. 20. 20:43
6/13 anonim válasza:
Biztosan gyermeke válogatja...az én kislányom bőrét brutálisan szárította a kamilla ,pedig nem fürdettem benne csupán lemosóként kipróbáltam.....egyébként én sem szeretem mert nekem szinte pikkelyesre szárítja a bőrőm,ergo mi családunk nem használja,ettől még lehet jó valakinek
2013. aug. 20. 20:46
7/13 anonim válasza:
Nem hallottam, de biztosan nincs benne annyi vegyszer, mint a különböző flakonos csodákban.
Mi bioszappannal, sheavajas vagy olíva olajossal fürdetjük születése óta, most 10 hónapos és gyönyörű a bőre, semmilyen testápolót nem használunk.
2013. aug. 20. 20:52
8/13 anonim válasza:
Nekem is tanácsolta anyukám, hogy híg kamillateát öntsek a fürdővízbe. Az első pár hétben bevált, használtam a mosdókenőcsöt is, nem lett száraz a fiam bőre.
2013. aug. 20. 20:56
9/13 anonim válasza:
Hallottam, anya engem ily így fürdetett kiskoromban.
Régen ez volt a szokás.
2013. aug. 20. 21:15
10/13 anonim válasza:
Én is ismerek olyan anyukát, aki kamillás vízben fürdeti nem csak a babáját, hanem a nagyobb gyerekeit is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!