Tanácstalan vagyok, mit tegyek? Most szokunk, de.
Sajnos én egy ilyen óvónővel nem tudnék együttműködni, ugyanis az az alap, hogy nyugodt szívvel hagyom ott a gyerekemet, mert tudom, hogy ugyanazokat az elveket valljuk.
Nekünk ma volt az első nap az oviban, nem volt bölcsis a lányom, mégis, holnap már úgy tudom ott hagyni, hogy reggel beviszem, és ebéd utánra megyek érte. Meg tudtam bizonyosodni ma, hogy jó kezekben lesz, ugyanezt éreztem a családlátogatáskor. Úgy nem hagynám ott, hogy "majd megszokja, majd beszokik". Minden gyerek sír(hat), hisztizik, az óvónők dolga ezt kezelni, terelgetni őket. De a jó óvónőknek megvannak a megfelelő eszközeik erre, és nem szorongást keltenek a gyerekben, hanem partnerként fogja érezni őket a gyerek. Bízni fog bennük.
Szerintem ilyet kéne keresni, de ha nem megy, akkor megbeszélni az óvónővel a kételyeidet, és az összes elképzelésedet az ovis élettel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!