Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » S. O. S. segítség! Nagyon...

S. O. S. segítség! Nagyon tanácstalan vagyok, milyet vegyek?

Figyelt kérdés

Sportkocsit keresek sürgősen, mert a 2 funkciósunk tönkrement. Van egy tilitoli, nem dönthető kis kocsink, azzal kihúzzuk rövid ideig, de mindenképpen kell egy kényelmes sportkocsi a babámnak (9 hónapos).

Elvárások:

-mélyre, majdnem vízszintesig dönthető

-hatalmas bevásárlókosár (nincs autónk, nagyon sokat vásárolok babakocsival, úgyhogy ez fontos lenne)

-lapra csukható, egybetolókaros

-viszonylag könnyű

-jól téliesíthető, nem hátrány, ha van hozzá lábzsák

Nagyjából ezek az elvárásaim, van egyáltalán ilyen kocsi?

Ja, az ára max. 25 ezer, ennél többet most nem tudok kiadni érte.

Néztem a Hauck shoppert. Szerintetek az milyen babakocsi? Egyik ismerősöm panaszkodik rá, hogy folyton lecsúszik a babája az ülőfelületen, és olyan furán ül benne.

2013. aug. 21. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem hauck jeepem van, az nagyjából kimeríti ezeket a feltételeket, 20 kilóig pakolható akosár. A feneke valóban csak majdnem vízszintesig dönthető, de nem vészes.Én 2 évessel használom, de van egy 3 hónaposom, akit néha beleteszek (őt amúgy hordozom), nem csúszik le, ha alszik, csak ha ficereg... de mivel van középen biztonsági áthidaló, ami a két lába között megfogja, így anniyra nem gond, visszaigazítom :)
2013. aug. 21. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Hauck shopperem van, és a te feltételeidnek ez felel meg tökéletesen! Még az ára is -ha jól emlékszem 24-ért lehet kapni, plusz valami kedvezményes kártya és már is olcsóbb! :)Teljesen dönthető, tök jó nagy a bevásárlókosara, lapra csukható, kategóriájában könnyűnek mondható. Én egy univerzális (bármibe bekapcsolható) lábzsákot varrattam bele, amitől egyedi kinézete van (mivel egyedi mintával kértem) télre.

Én nagyon szeretem, könnyű, pici, viszont az ülőfelülete jó nagy - ezért is lehet, hogy csúszkál benne a baba. Az enyém is el tud benne nyúlni, ha elengedi magát és nem ül kapaszkodva a karfába, de ahogy azt már előttem is írták, ott van a keresztpántja, ami miatt tuti nem tud kicsúszni a baba :) Nekem inkább annyi a bajom vele, hogy "nehezen" irányítható, illetve úgy fogalmaznék, hogy létezik könnyebben irányítható. De ez az egyetlen negatívuma, minden másban csak pozitív (masszív, strapabíró, de könnyű, gyereknek nagyon kényelmes).

11 hónapos anyukája

2013. aug. 21. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen babakocsid volt, ami tönkre is ment a babád 9 hónapos koráig?
2013. aug. 21. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Már meg is rendeltem a Hauck shoppert egy webáruházból (24990 Ft-ba kerül, szóval nem haladja meg a keretet).

Remélem, hogy beválik.

Második válaszoló! Megkérdezhetem, hogy érted azt, hogy nehezen irányítható? Ezzel kicsit elbizonytalanítottál.

Utolsó válaszolónak:

sógornőmtől kaptuk a 2 funkciós kocsinkat, ott már két gyereket kiszolgált, de látszólag nagyon szép állapotban volt. Hát, most megadta magát. (Egyébként Pierre cardin márkájú).

2013. aug. 22. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Kell a két kéz a kényelmes irányításhoz - egy kézzel kínszenvedés. Nyárra vettünk egy esernyőre csukható nagyon egyszerű kis kocsit, és azon éreztem meg, hogy mennyivel könnyebben mozog arra, amerre én szeretném (kanyarok, vagy útpatka, úthibák esetén). Nyaralás után kellett kb 3 alkalom séta, mire visszaszoktam a shopper-hez. De minden másban imádom a Hauck-ot, semmi pénzért nem cserélném másra!

2-es voltam

2013. aug. 22. 18:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Ma délelőtt meg is érkezett a shopper. Már most imádom!!!

Igaz, még kint nem próbáltuk, csak a lakásban tologattam, de nagyon tetszik. Valóban vannak ettől könnyebben irányítható kocsik, de azért elég könnyen kezelhető ez is. A korábbi 2 funkciós pierre cardin-hoz képest egy álom.

A kosara pedig elképesztően nagy. :)

Beleültettem a babámat a kocsiba, úgy tűnik, hogy kényelmes neki, jól érzi magát benne, és látom hogy télen, jól beöltöztetve is kényelmesen el fog férni.

Szóval most úgy gondolom, hogy nagyon jól döntöttem, amikor ezt rendeltem, bár még "élesben" nem próbáltuk ki. Remélem, beválik.

2013. aug. 23. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!