Vegyek pihenőszéket? De most? Teljesen tanácstalan vagyok.
Ez 11 kg-ig jó, olyan 1,5 éves korig.
Inkább ilyet vegyél, ez elhintáztatja, nem kell felette ülnöd, kézzel vagy lábbal hintáztatni.
Én 1 naposan hintàban altattam a fiam.
Lányomnak anno 3 hónaposan vettem, de bánom hogy nem hamarabb...
Ez 18 kg-ig használható. Remélem, segítettem.
Hát igen, kicsit bosszantó, hogy 10 hónaposnak végülis csak alváshoz venni huszonezrekért pihenőszéket :) Én nem vennék, hiszen egyébként nem is lehet belerakni szerintem egyáltalán, az én lányomat biztos nem lehetett volna. Nekünk volt adamo hintánk, de ennyi idősen már azt sem tudtuk használni nagyon, bár altatáshoz azt talán inkább el tudnám képzelni. Hát nem tudom, drágát semmiképp nem vennénk, mert lehet hogy nem is fogja szeretni, hogy abban aludjon. Vagy használtat.
Egyébként jónak tűnik a pihenőszék, 18 kg-ig jó, szóval ha tetszik neki rengeteg ideig lehetne használni. Élőben láttad egyébként, mert én azért megpróbálnám beleültetni, tetszik-e neki, nem lóg-e nagyon le róla...
Szóval ha valamit, akkor nyilván ezt vagy egy adamo-t...csak hát ez ezért húzós kicsit, mert ha pici lenne még akkor azt mondom megéri, átvészelni vele a pocakfájást, stb...bár ez sem kis gond most nálatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!