Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Éjjel a 14 hónapos kisfiam 2 óránként felsír, és alkalmanként képes meginni 1 dl teát, vagy többet. Ezt kicsit soknak tartom, és mivel utána cumizza is az üveget, féltem a fogai épségét. Valóban szomjas lenne ennyire, vagy csak cumizni akar? 9 hónapos korában elhagyta a csalócumit a cicizéssel együtt. Vissza adjam neki? (Mármint a csalócumit) Vagy vizet adjak neki éjjelre? És ha azt nem issza meg (nem szereti, csak alkalmanként) akkor tudom, hogy csak cumizni szeretne, mert ha szomjas lenne igazán, megtenné a víz is neki.. ugye? De ha visszaadom neki a cumit, nem lesznek előreálló fogai? Nem akarok semmi hülyeséget csinálni. Tudom a tea éjjelre is az volt.:-/
Mit tegyek? Vagy esetleg valaki valami más alternatívát tudna?
Helyzetjelentés..
Nem kellett neki a csalócumi, a vizet meg néha megitta néha elhajította, de nem volt jó éjszakánk, mert én is rosszul voltam, neki meg a foga jött, és amiatt is ordított, szóval még próbálkozom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!