Óvodai öltözés?
mi 100 méterre lakunk az ovitól.nyáron abban a pólóban és rövidnaciban van bent,amiben viszem,kintre van kinti
tavasszal ősszel ugyanabban a a melegítőben van bent,mint amiben viszem,kintre van kinti
télen eddig úgy kérték,hogy harisnya+rövidnaci,arra ráadták az overallt,de én idén melegítőt adok rá bentre is,és mehet arra az overall
enyém egész nap csak öltözik :(
mikor beérünk a nacit átcseréljük, a benti az állandó, az nem lesz annyira koszos, így amibe megy, az a kinti.
mikor kimennek átveszi, majd mikor bemennek újra átveszi. megebédelnek és átöltöznek pizsibe, majd mikor felkelnek ismét felöltöznek, ha jó az idő akkor kintibe és akkor már nem is öltöztetem, ha esik akkor bentibe öltözik, majd fél óra múlva megyek és veszi fel a kinti nacit, cipőt...
Én olyan ruhába viszem amiben lehet az oviba, ha esetleg ovi után megyünk valahová, viszek neki ruhát és ott átöltözünk.
Nálunk nincs alvó ruha, abban alszik amiben vitte a szülő. De van 2 adag váltó ruha, ha baleset történne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!