Ha délelőtt elkoszolja magát a gyerek (udvar, játszótér), hogy teszed le aludni? Mosdás, öltözés?
Kezét, arcát gyorsan megmosom, ez egyértelmű! Koszos nacit egy mozdulattal lehúzom róla, de ha a fölső is koszos akkor azt is.
Biztos nem tenném le piszkosan aludni.
Ez az egész nem vesz igénybe 5 percnél többet. Ikreim vannak, tehát 10 perc.
Előbb kell elkezdeni a "könyörgést", hogy menjetek be :)
Én mindig lezuhanyoztatom délben nyáron, 5perc alatt megvagyunk, utána ebéd és alvás.
Szeptembertől ovi, majd leszokunk erről.
Két ovisom van, egész nap a homokozóban ha itthon vannak. Délben bejönnek, be a kádba, lezuhanyoznak, ebéd, alvás. Délután kimennek este újra fürdés. homokszemcsésen nem lehet kényelmesen aludni.
Nálam az részletkérdés mit akar délben. Bejövünk és kész, én vagyok a felnőtt , nem könyörgök:)
Mindig volt délutáni pizsijük, ami nem az mint az esti. Ezt akkor is mindig átvették, ha nem voltak koszosak. De csak bebújnak a takaró alá, ne azzal tegyék amivel a földön csúszkálnak. Bár az is tiszta:) Ezt most átgondolva lehet az én hülyeségem:)
Ha nagyon koszosak akkor lefürdetem őket. Nem alváshoz, hanem ha tudom hogy bent leszünk. Ne koszoljanak össze semmit. Ez olyan mint amikor én kint locsolok, nem a koszos lábammal fogok a tiszta házban mászkálni, hanem megmosom. A gyerekeimnek sokszor persze nem csak lábmosás kell.
Engem nem szokott érdekelni ha ez nem tetszik nekik, vagy próbálom poénosra venni a figurát, vagy ha nem sikerül akkor nyafogjanak. Ráérnek, én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!