Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha délelőtt elkoszolja magát...

Ha délelőtt elkoszolja magát a gyerek (udvar, játszótér), hogy teszed le aludni? Mosdás, öltözés?

Figyelt kérdés
Ebédelni is alig akar bejönni, nemhogy nagymosdást végezni meg öltözködni.
2013. máj. 17. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

én nyáron minden délben lezuhanyoztattam,amikor hazajöttünk a játszótérről

nem tart semeddig sem,és jobban is érzi magát utána,ragad a naptejtől,leizzad,tiszta homok

itt nem elég egy kézmosás

ja és a játszin mezitláb van,mert az egész homokos és zárt

engem nem érdekel,hogy ő mit akar,zuhany,ebéd és alvás

de nem szokott nyafi lenni.sokszor együtt zuhanyzunk,mert előfordul,hogy én is leveszem a cipőm,vagy ha papucsban vagyok,koszos lesz a lábam

2013. máj. 17. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Délelőtt nem viszem be a homokozóba a lányomat. Délután maszatolhat ahogy akar. Általában akkor itthon vagyunk és vezetem a háztartást. Igaz mi panelben lakunk nem kertes házban. De ha a nagyiknál vagyunk akkor is kérem, hogy ne vegyék le a takarót a homokozóról.
2013. máj. 18. 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Bejövünk, mosakodás ha kell vetkőzés is. Tavaly nyárom másfél évesen állandóan tiszta homok volt, bejöttünk, gyors zuhi, ebéd és illatosan aludt mint a bunda:)
2013. máj. 18. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!