Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovikezdés előtt milyen vitamin...

Ovikezdés előtt milyen vitamint adtok ti a gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés

Én most hallottam a Protexin immunproról mit gondoltok!!

Mert már mindent kipróbáltunk és ugyanugy beteg lett a kisfiam 5 éves ,vagy lehet hogy már nem lesz olyan beteges?

2013. aug. 11. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És a mai gyerekek nem azért "betegesek" mert vitaminokkal tömjük őket hanem azért mert megváltozott a víz, a levegő, a talaj az egész biokultúra. Már az éghajlat sem olyan mint amikor mi voltunk gyerekek. Gondoljunk a környezeti ártalmakra, szmog stb...
2013. aug. 13. 17:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk a sok gyümölcs, és a megfázásos, taknyos idők előtt megelőzésként szedett Immunoglikán nevű immunerősítő vált be.
2013. aug. 22. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a mai gyerekek betegesebbek, mint mi voltunk.

Anyukám a mai napig emlegeti, hogy velünk is ez volt, mentem 3 napot oviba, 2 hét otthon.

Inkább az a baj, hogy sokan úgy viszik a gyereket közösségbe, hogy még nem gyógyult meg igazán, és össze-vissza fertőzik egymást.

2013. aug. 22. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Igazából én is ezen kezdtem rágódni hogy igen de régen régen volt ma meg ma van és ezek a gyerekek ehez szoknak hozzá révén ugye a tv káros hatásaival együtt a mobil, ,számítógép stb....

És a gyógyszereket is egyre korszerübben készítik !!

2013. aug. 23. 21:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Most olvastam csak a kérdést, de azért válaszolnék én is, hátha segítek Kedves Kérdező!

Én rengeteg pénzt adtam már ki mindenféle vitaminra, immunerősítőre. Most kezdi a fiam a 3. évét az oviban. Az első két évben alig járt, mert állandó jelleggel beteg volt, ki kellett venni az orrmanduláját is, azt mondták az orvosok, hogy utána ritkábban lesz beteg, a francokat. Megelégeltem ezt, és -bár nagyon nehéz volt rávenni magam- nem adok neki aszkorbin savon és Echinacea cseppen kívül semmi mást. Ezen a nyáron nem volt még beteg, pedig én, a férjem és a kislányom is elkaptuk a hányós-hasmenéses vírust, a kislányomnak tüszős mandulagyulladása volt, én is már harmadik hete szenvedek a fülemmel egy vírus miatt, ami szimpla torokgyulladással kezdődött. A fiamnak semmi baja. Én annak tudom be, hogy nem adtam neki már régóta semmi vitaminkészítményt. Bízom benne, hogy az előttünk álló ovis év jobb lesz, betegségektől mentes.

2013. aug. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!