Ovikezdés előtt milyen vitamint adtok ti a gyerekeiteknek?
Én most hallottam a Protexin immunproról mit gondoltok!!
Mert már mindent kipróbáltunk és ugyanugy beteg lett a kisfiam 5 éves ,vagy lehet hogy már nem lesz olyan beteges?
Nem hiszem, hogy a mai gyerekek betegesebbek, mint mi voltunk.
Anyukám a mai napig emlegeti, hogy velünk is ez volt, mentem 3 napot oviba, 2 hét otthon.
Inkább az a baj, hogy sokan úgy viszik a gyereket közösségbe, hogy még nem gyógyult meg igazán, és össze-vissza fertőzik egymást.
Igazából én is ezen kezdtem rágódni hogy igen de régen régen volt ma meg ma van és ezek a gyerekek ehez szoknak hozzá révén ugye a tv káros hatásaival együtt a mobil, ,számítógép stb....
És a gyógyszereket is egyre korszerübben készítik !!
Most olvastam csak a kérdést, de azért válaszolnék én is, hátha segítek Kedves Kérdező!
Én rengeteg pénzt adtam már ki mindenféle vitaminra, immunerősítőre. Most kezdi a fiam a 3. évét az oviban. Az első két évben alig járt, mert állandó jelleggel beteg volt, ki kellett venni az orrmanduláját is, azt mondták az orvosok, hogy utána ritkábban lesz beteg, a francokat. Megelégeltem ezt, és -bár nagyon nehéz volt rávenni magam- nem adok neki aszkorbin savon és Echinacea cseppen kívül semmi mást. Ezen a nyáron nem volt még beteg, pedig én, a férjem és a kislányom is elkaptuk a hányós-hasmenéses vírust, a kislányomnak tüszős mandulagyulladása volt, én is már harmadik hete szenvedek a fülemmel egy vírus miatt, ami szimpla torokgyulladással kezdődött. A fiamnak semmi baja. Én annak tudom be, hogy nem adtam neki már régóta semmi vitaminkészítményt. Bízom benne, hogy az előttünk álló ovis év jobb lesz, betegségektől mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!