Ovikezdés előtt milyen vitamint adtok ti a gyerekeiteknek?
Én most hallottam a Protexin immunproról mit gondoltok!!
Mert már mindent kipróbáltunk és ugyanugy beteg lett a kisfiam 5 éves ,vagy lehet hogy már nem lesz olyan beteges?
Én már feladtam.
A gyógyszertárban kapható összes cuccot végigpróbáltuk, hiába.
Szerintem majd kialakul az immunrendszere iskolás korára, jobbat nem tudok.
A többi pénzkidobás.
Teljesen egyetértek veled és mi is dettó igy voltunk
Köszönöm szépen
egyébként észrevettem ha nem adok semmit esküszöm nem is beteg
Igen zöldség gyümi ,hát alig van minden nap alig tudjuk megvenni, hetente talán 1-2x van valamilyen gyümi zöldség!
Na meg amiben van egyáltalán igazi vitamin
Vannak homeós bogyók de az Immunotrofina a legjobb csak drága nagyon. Egy gyerekre 2 dobozzal kell számolni egy hónapra. Kb. 7000Ft így havonta. Viszont ez bevált. Cak az a baj, hogy nekem 2 gyerekem van. :o
A homeót még nem próbáltam.
Hát ez az, hogy ezer féle dologra állítják, hogy ez a tuti, de sajnos drága. Megvetted, beszedte, mégsem használt, bocs.
Én már nem veszek ilyeneket.
Kedves 8 válaszoló, egyetértek veled már én is nagyon ugy látom hogy csak rahedli pénz és nem érnek semmit ,tegnap egy uj patikában jártam hát 2 egész sor volt tele különböző mulitvitaminok tömkelegével és olyan árban hogy majdnem seggeltem!!
Homeós bogyókat fogok venni régen szedtük a Oscillococcinuot az jó volt csak most már a régi 990ft helyett már 1400 ft lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!