Hogyan tanítottátok meg a gyerekeiteknek hogy kell kirakni a puzzlet?
Figyelt kérdés
Nekünk annyira nem megy,hiába magyarázom.2013. júl. 25. 21:06
1/7 anonim válasza:
hány éves és mekkora puzzle-lel kezdtétek? Hány darabossal?
2/7 anonim válasza:
a kislányom 3 évesen kezdte 24 darabossal, most 3 és a 72-est simán kirakja. Eleinte a keretet megcsináltam neki és talán úgy jött rá, hogy kell egyedül csinálni. Nem tudom igazából, sosem magyaráztam neki.
3/7 A kérdező kommentje:
3 éves lesz szeptemberben.Először az ilyen fogantyússal kezdtük,azt szépen használja.Utánna váltottunk a 33 darabosra de az valahogy nem megy.
2013. júl. 25. 21:20
4/7 anonim válasza:
Én sehogy. A kisasztalán a szobájában van egy kirakó, amit eleinte mindig megcsináltam, ő szétszedte. Ez volt a játék. Aztán idővel csak láttam, hogy egyszer szanaszét voltak a darabok, mikor legközelebb arra mentem, már össze voltak rakva. Rájött magától. Lehet, hogy mivel sokat látta összerakva, memorizálta a képet, és így könnyebb volt. Plusz van még neki fából is, azt megfogni is egyszerűbb, kevesebb darabból is áll, azt már nem egész két évesen kirakta, lehet innen indult az egész.
5/7 anonim válasza:
a 33 darabos még nehéz. Próbáljátok 24-essel, vagy kisebbel.
6/7 anonim válasza:
Sehogy,nagyon tetszett neki,ha valamit nem jó helyre próbált akkor megfordítottam vagy kicserélte 2-3 alkalom után már nem kellett ennyi segítség sem, a 9es,15ös már nagyon megy 1,5 éves kora óta kirakózik imádja.Ne 33assal kezd az elég sok 12-15össsel.
7/7 anonim válasza:
Szerintem is sok darabossal kezdtetek, csinalj magad kevesebb darabosat, pl. 6 osat hogy legyen sikerelmenye, aztan lehet emelni a szamot. Ha kozosen csnaljatok a puzzlet akkor jo moka az elkeszites is es lehet meg nagyobb kedve lesz kirakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!