Honnan veszitek gyerekeiteknek a ruhákat?
Netről vagy kínaiból?Egyéb?Szoktatok használt ruhát venni?
Az én lányom 2,5 éves és már ő 3-4 éves gyerekre való ruhákat hord.Ha netről szoktatok venni akkor melyik oldalról?
Szinte csak használt ruhát adunk a gyerekre. Teszvesz + turi figyel be. Kínait mellőzzük, drágák és ócskák a cuccok.
Turi jobb, az azonnali szemrevételezés miatt. :) Fillérekért tudunk vásárolni kiváló minőségű, hófehér, foltmentes ruhácskát, alvózsákot.
Vaterán szoktam venni ruha csomagot. Használatat.
Újat csak bugyit, harisnyát, zoknit veszek.
Olyan drága, en sajnálom egy 1-2 telet hordgató overállért 20ezret kiadni.
Csomagban benne van minden, amire szüksége van, egyszer kell csak postát fizetni.
Mióta nyílt a közelben egy H&M, azóta nem igazán veszek használt ruhát, mert elég jó áron vannak a ruhák. És nagyon jó a minősége is.
Előtte Tesz-Veszen vettem ruhákat, de a 80-86-os méretben és afölött már nehéz szépet találni.
Kínaiban nem szoktam vásárolni.
3 gyerekem van így az ár nagyon fontos. Tescóban vásároltam be ősszel lányomnak fiamnak (6 és 4 évesek) amikor 30-50% leárazás volt h.ujjú felsőket, 2 kardit pufi mellényt, kabátot. Zoknit, bugyit, alsónacit is ott veszek.
H@M ben is vannak nagoyn jók néha a fiamnak ott vettem ősszel kardit nagyon szeretem még mindig szép pedig sokat hordjuk és nem volt drága 2 ezer vmennyi. A használt is annyi ami szép.
Nagyobb méretekben már csak inkább az új ruhák jöhetnek szóba mivel felénk a használtruha boltban a nagy méretek már nagyon ócskák, nyúlottak agyonmosottak.
A legkisebbem még csak 13 hónapos ilyen kisméretben még nagyon jókat kifogni turiban ill. teszveszen is.
Szoktam néha használtruha webáruházból is venni nekik néha.
Börze + angol turi. Én is az angol márkákat részesítem előnyben, így én is az általad felsorolt márkájú cuccokat adom a fiamra (de használt verzióban).
Vaterán nem régen sikerült vennem egy 28 darabos, angol márkás, 1. osztályú ruhacsomagot 3600-ért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!