Kiscsoportos, oviban ebédel. Ha főzök és szereti, kér belőle vacsira, akkor 2* van meleg étel. Ha nem kér, akkor 1*.
2013. febr. 12. 16:16
2/10 anonim válasza:
általában 2*
délben és vacsorára
2013. febr. 12. 16:17
3/10 anonim válasza:
Az ebéd mindig rendes meleg étel, és kb. heti 3-4x a vacsora is. Néhanapján a reggeli is, amikor főtt zabkását adok nekik.
2013. febr. 12. 16:21
4/10 anonim válasza:
1x-2x-3x, mikor hogy :D
kiscsoportos, bent eszik. ha elhozom ebéd után, tuti kér még ebédet :) aztán vacsorára is sokszor főtt kaja van mert akkor vagyunk együtt, szeretem ha rendesen leülünk és eszünk, nem csak szendvicset... :)
2013. febr. 12. 16:25
5/10 anonim válasza:
Hetente 3x jár családi napközibe ott ebédel, utána hozom el, de előfordul, hogyha olyat főztem, amit nagyon szeret, eszik belőle alvás után. Néha pedig tejbegrízt eszik uzsonnára. Tehát heti 2x általában 2x eszik meleg ételt, a többi napokon csak 1x.
2013. febr. 12. 16:29
6/10 anonim válasza:
4,5 és 3 évesek. Az oviban-bölcsiben ebédelnek, nem válogatósak különösebben. Heti min 3x-4x itthon a vacsi is főtt étel, általában ők is azt esznek.
Ha betegek vagy valamiért nem viszem őket oviba/bölcsibe, akkor mindig főzök úgy, hogy ebédre van főtt étel és lehetőleg maradjon vacsira is, vagy valami gyors kaját rittyentek mittomén rántotta, császármorzsa, tejbegríz... tehát ilyenkor napi 2x legalább főttet kajálnak, de ebből az ebéd ami nívósabb :)
2013. febr. 12. 21:43
7/10 anonim válasza:
Az ebéd mindig meleg étel (hétvégén itthon, hétköznap az oviban, én ilyenkor nem is főzök, mert dolgozom).
Vacsorára szeretek hideget adni nekik, de sokszor kitalálják, hogy meleg legyen, ilyenkor még gyorsan összedobunk valamit, vagy én vagy a párom. Kb. heti 2-3x fordul elő, hogy a vacsora is meleg étel.
2013. febr. 12. 23:41
8/10 anonim válasza:
Kisfiam ovis igy delben mindig meleg etel van. Mi vacsorara is meleg etelt eszunk mert ekkor tud leulni egyutt a csalad es a melohelyunkon a ferjemmel hideg kajat eszunk napkozben igy jol esik a napi egy meleg nekunk is. Ritkan van vacsorara szendvics vagy hideg kaja. Tehat legtobbszro 2-szer eszik meleget a kisfiam.
2013. febr. 13. 08:48
9/10 anonim válasza:
Általában 1x. Vagy az oviban ebédre vagy otthon, ha épp otthon van. Vacsorára ő már általában nem szokott főtt ételt enni, kedvenc a vajas kenyér póréhagymával és snidlinggel (imádja a hagymákat). De ha olyan a kaja, amit imád, akkor előfordul, hogy vacsira is főtt ételt eszik. 4,5 éves kislány anyukája.
2013. febr. 13. 09:23
10/10 anonim válasza:
2x (ebéd és vacsi)
Sajna reggelire se nagyon akarnak szendvicset enni, pár falatot csak, ezért a vacsi is valami meleg. Ha nem főztem, akkor virsli, vagy egy "műanyag" pizza (tudom nem a legjobb, de néha belefér)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!