Most fogja kezdeni kisfiam az ovit. Miket vegyek?
kell egy benti nadrág, ha meleg van rövid, ha hideg van hosszú. télen, az overálos időben meg harisnyára szintén kellhet még egy rövid naci, van ahol azt kérik mert a fűtés miatt meleg van, viszont csak harisnyában nem lehetnek.
na ebben fog enni. ha olyan malac mint a fiam, kapásból vegyél 5 benti nacit :D
nekünk 3 van, de mosok hétközben is.
kimennek, akkor átöltöznek, én abba viszem amiben kint lehet, nyáron rövid, tavasszal vékony szabadidő, télen bélelt gatya, hidegben overál.
farmert én nem adok rá.
ha száraz idő van azért lesz koszos, ha esett, azért, ha hó van azért...
szóval szintén napi tiszta....
pólót nem cserélgetik nálunk, de mivel malac, ebéd után megy a zsákba.
nálunk pizsiben alszanak, de csak heti 1x, pénteken küldik haza az ágyneművel mosni.
alvás után meg a zsákból vesz ki tiszta pólót, tehát másnap viszek be azt, meg hozom haza amit leevett (jó mondjuk heti 1x megússza :D)
sokan fordítva csinálják, a benti ruhában viszik a gyereket, de úgy szerintem több a mosnivaló.
mindenesetre el nem tudom képzelni, hogy napi 3 váltásruhával (mert mikor hazaérünk át kell öltöztetni) ki lehet jönni heti mosással :)
benti cipő kell még, én könnyű pamut szandit vettem, télen abban van a legtöbbet, az tényleg legyen kényelmes és kínai, izzadós vacak.
3-4 alkalommal kérnek sötét nadrágot, mást nem, lányok kapnak népi viseletű ruhát, fiúk meg matyóhimzéses inget, gondolom ez mindenhol máshogy van
Évnyitóra kell kapásból nálunk a fekete nadrág, fehér ing.
Ez az ünneplő, nem lesz barna kord, vagy kék farmer kockás inggel, mert az nem ünneplő, s nem egységes az össze hatás!
Nálunk sokszor van ünnepség az oviban, a gyerekek szerepelnek, s arra mindig ünneplő én kell menni, kihasználtuk a fekete alsót, fehér inggel, fekete elegáns cipővel!
Én amiben viszem a gyereket, abban van oviban.
Nincs benti, kinti, meg olyan ruhája amiben viszem hozom!
Van az oviban 2 szabadidő nadrág, 2 póló, 2 hosszu ujjú, 2 kardigán, 1 zokni, 2 bugyi bent, ha valami van, abba át tud öltözni.
Felső több fogy, mert elázik az ujja ahogy kezet mos,le eszi..
10-12 nadrág, 15 póló, 15 hosszú ujjú, 2-3 kardigán, 2 széldzseki biztos kell, ha heti 1x mosol
Két gyermekem is jár oviba, ezért az egyszerűség kedvéért, amibe viszem, az a benti ruha.
Ezenkivül bent van egy váltás ruha a zsákba, baleset esetére. Kintre pedig az évszaknak megfelelő ruházat.
Plusz kinti cipő,mert szétrúgják a cipőket az udvaron.Nálunk kell 2 váltás ágyneműt, varratni 2db.lepedőt az ágyukra.és 2 db.pizsama. Plusz pici párna,amin alszik.
Ezenkívül oviszsák,tornazsák,tornacucc(polo,nadrág,cipő).
Nálunk kérnek még havonta wc papír,papirzsebkendő, foly.szappan,fogkrém,fogkefe, szalvéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!