Az óvónő sarokba állíthatja a gyereket?
Figyelt kérdés
A gyerek úgy jött haza, hogy út közben elmesélte, hogy az óvónő sarokba állította és ő nagyon sírt. Van joga hozzá az óvónőnek? Sarokba állíthatja a gyereket?2013. jún. 21. 22:56
31/33 anonim válasza:
Én nem értek egyet, ez szerintem visszataszító, próbálja meg elmagyarázni neki, hogy miért "rossz",de felhívni a többi gyerek figyelmét arra, hogy az "óvónéni" bünteti , kiközösíti, mert szerintem ez annak az egyik fajtája 2014-ben már nem kéne.
Vagy ne legyen óvónő!
32/33 anonim válasza:
Anno- a Rabszolgaság, a kínzás, a megalázás, a nők bántalmazása, a gyerekek koldultatása stb is normális volt...Anno.
Ideje, hogy ezek a "normák" átkerülejenek a büntetőjog hatáskörébe.
Sosem találtam norámlisnak a fizikai, testi büntetést, az ilyen ne legyen igazgató, meg ne legyen tanár!!
Épp ideje volt, hogy a tanár az tanár, ha baja van egy gyerekkel intézkedjen helyette egy másik szervezet.
Vannak törvényes keretek.
33/33 anonim válasza:
Szerintem a jog kategóriában tedd fel ezt a kérdést, itt senki nem fog normálisan válaszolni, beteg társadalomban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!