Egy éve vagyok óvónő. Jövőre új csapatot kapok. Év végén szeretnék egy videót összeállitani a közös képeinkből és ajándékba adni nekik. Milyen zenét ajánlanátok alá? ( szomorú, siros zenére gondoltam)
De aranyos vagy!! :)
Majd 20-30 pályán eltöltött év után másképp gondolod.
Élvezd a lelkesedésed míg tart, sok sikert kívánok!
Roxette: I must have been love
Azért vannak a jó barátok
Britney Spears: I2m not a girl
http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M
Szívem, én 13 éve vagyok óvónő, és még mindig úgy gondolom, hogy óvodába járni öröm, és nem megsiratva kell elengedni őket, hanem mosolyogva, boldoga útnak indítani!
Ők még picikék!
Ha te egy éve vagy óvónő, feltételezem hogy a kolléganőd aki végigvitte a kis csapatot a segítségedre lehet. Ha ellenzi, akkor pedig úgysem tudod megcsinálni, hiszen ő a csoportvezető, ő a közvetlen főnököd.
Kit kábítasz?
Honnan lesznek az egy évedet megelőző kettőről, esetleg háromról felvételeid?
Nem úgy kell őket kilökni a nagyvilágba hogy sírjunk, én már nem tudok vigyázni rátok, hanem úgy, hogy szuper, már ilyen nagyok és okosak vagytok, és én mindig itt leszek nektek!
Pontozz le bátran, önmagadat minősíted!
Különben pedig tépd szét a diplomád -ha van egyáltalán- ha nem tudsz zenét találni bármilyen óvodai alkalomra.
ÉS nem, ez nem arról szól hogy valaki ismer jobbat, tudod a munkaidőd 6.5 óra, és minden nap van hozzá 1.5 óra otthoni felkészülés.
Keress a neten jó zenéket, ovis honlapokat.
Jajj, nagyon mérges vagyok hogy ilyen nőket kiengednek az iskolákból szegény gyerekekhez!!!!!!
Ne haragudj, de aki ilyen butaságokat ír, nem erre a pályára való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!