Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvoda alól mentességet meg...

Óvoda alól mentességet meg szokták adni?

Figyelt kérdés
Úgy tervezem, hogy csak játszóházba jár a gyerekem 5 éves koráig, esetleg az iskolakezdés előtt 1 évet magánóvodába. Milyen a tapasztalat, nem törődnek az egésszel és megadják a mentességet vagy a szülők helyett akarnak dönteni?

2013. jún. 7. 14:57
1 2
 11/15 anonim válasza:

Egyébként meg leszarjuk hogy ti a legjobb magánoviba jártok.

Vagy hazudsz, hogy többször leírod bizonygatásképp, vagy csak egy ilyen ellenszeves ember vagy.

Ha van kedve megy ha nincs kedve nem?

Vagy nagyon okos gyereked lesz, aki felfogja majd az iskolában hogy ez már nem az ovi, és mint ahogy írják kötelességek vannak, vagy gratulálok, nem elég hogy a mostani generáció egy hulladék, akik semmire sem jók csak nyávogni, dolgo

2013. jún. 13. 05:49
 12/15 anonim válasza:

dolgozni nem tudnak*

És most ti is neveltek egy még jobbat.

Köszönjük!!!

2013. jún. 13. 05:50
 13/15 anonim ***** válasza:

"Kedves" utolsó válaszoló, nem emlékszem, hogy bíráltam volna az életedet. Te se tedd az enyémmel, mert semmi közöd hozzá. A kérdésre válaszoltam, a saját gondolataimat írtam le, mit kell ezen pattogni? Menjen a gyereked oviba, az enyém meg úgy megy, ahogy nekünk jó, ezen nem hinném, hogy kell pattogni.

Mindenesetre kikérem magamnak, hogy véleményt formálj a gyerekeimről, hogy milyenek lesznek vagy nem lesznek. Ne aggódj, lehet több adót befizettünk már életünk során a férjemmel, mint te és a gyerekeink is becsületes embernek vannak nevelve, akik ismerik a munka értékét, így a jövő generációt sem kell annyira félteni.

Azt én is látom, hogy a mostani generáció egy része semmire sem való, egy másik részük viszont okos, értelmes, talpraesett, szerintem sokak zsebében kinyílt a bicska, akik olvasták a hozzászólásodat és kamasz vagy fiatal felnőtt gyerekeik vannak. Az ő nevükben is kikérem magamnak, hogy csak úgy le sz...rozd a mostani fiatalokat.

Még egy apróság: ha már annyira nagyokos vagy, legalább írni tanulj meg, mielőtt hápogsz. :-)

2013. jún. 13. 06:34
 14/15 anonim ***** válasza:

A 11-es válaszolónak teljesen igaza van.

Ez az egész magánóvoda semmi másra nem jó, mint nagyzolásra, meg az ország egyik legjobb magánovija, meg ilyenek.

Nekem egy ismerősöm magánbölcsibe adta a gyerekét, de csak mert muszáj volt, államiba nem vették fel, de egész nap egyszer cseréltek a gyereken pelenkát, na, ennyit a magánintézményekről, meg a havi 60 ezres térítési díjakról. Én is megtehetném, hogy magánba járassam a fiam, de köszönjük, az állami is nagyon jó, sőt..

2013. jún. 13. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert te rossz magánovival találkoztál, attól még lehet olyan, ami jó. Egyébként a magán és az alapítványi ovi között van némi különbség, de mindegy.
2013. jún. 13. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!