Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vérvételen előre szokták...

Vérvételen előre szokták venni a kisgyerekeket?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 18:28
 1/8 klopusz ***** válasza:
100%
Sajnos nem feltétlenül. csak ha normálisak az ott dolgozók és a sorban állók.
2013. jún. 2. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Igazából nincs meghatározva, hogy a kisgyerekeket előre kell venni. Ez mind azon múlik, hogy a vért vevők beveszik-e a többi ember előtt.

Nálunk beszokták amúgy.

2013. jún. 2. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
nálunk(megyeszékhely) a kisgyereket sürgősbe veszik,és időpont nélkül fogadják.nem legelőlre veszik,de előrébb,így fél-egy óránál többet nem kell várni.nálunk csak időpontra lehet menni egyébként,és több nap a várakozás
2013. jún. 2. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem eddig egyszer vettem előre kisgyerekkel,ez elsősorban az ott dolgozókon és a többi betegen múlik.
2013. jún. 2. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Változó. Nálunk úgy néz ki, hogy időpontot adnak, arra megy mindenki, akkor szólítanak. Ez alól kivételt csak a terheléses vércukor vizsgálatosok élveznek, mivel ők éhgyomorra érkeznek és még átlag 2 óráig úgy is maradnak, őket mindig soron kívül, előre veszik. Utána mindenkit az időpontján szólítanak.
2013. jún. 2. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én háromszor voltam eddig a gyermekeimmel. Mindig behívtak, amint megláttak, hogy kicsivel vagyok. Nagyon kedvesek voltak. A várakozók is. Senki nem reklamált. A kisebb 4, a nagyobb 6 éves.
2013. jún. 2. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szigetszentmiklóson előre vettek a 14 hónapos lányommal. Szerintem ez korrekt dolog.
2013. jún. 3. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is. 6 év alatt időpont sem kell a gyerkőcnek. A beutalót beadtam (1 és 3 évesen vittem). Kb. 10 percet vártunk mindkét alkalommal. Pedig voltak szép számmal már ott. Senki sem morgott miatta.
2013. jún. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!