Idén fel kell-e venni a 3 évet betöltött kisgyerekeket óvodába, vagy az csak 2014-től lép életbe?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, 2014-től lesz kötelező, de valakitől azt hallottam, hogy már idén is ez a helyzet. Most fogom beíratni a lányomat óvodába, 3,5 éves.2013. ápr. 3. 13:57
3/4 anonim válasza:
2014-től lesz kötelező. Most csak akkor kötelesek felvenni 5 éves kor előtt, ha a gyermek napközbeni ellátása nem megoldható, vagyis, ha minkét szülő dolgozik. Persze, ha van, hely, ez nem számít, akkor felveszik mindenképpen. De sok helyen sajnos túljelentkezés van, ezért szelektálnak a fent leírt módon.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is így tudom sajnos... Ebben az oviban túljelentkezés van, én meg itthon vagyok a tesóval, úgyhogy nem sok esélyt látok, hogy felvegyék a lányom, pedig már nagyon szüksége lenne gyerektársaságra.
2013. ápr. 3. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!