Más gyerekét se vették fel az óvodába? Milyen indokkal utasították vissza?
Minket a székesfehérvári maroshegyi óvodába nem vettel fel, pedig körzeti ovi és a munkahelyünkhöz legközelebbi óvoda is. Fiam áprilisban múlt 3 éves. Van egy kislányom, aki pont ma 2 éves:)
Arra hivatkoztak, hogy mivel gyeden vagyok a kisebbel a mai napig, így a fiam napközbeni ellátása biztosítva van?
Mégis hogyan, mikor a szabim lejárta után megyek vissza dolgozni. Beiratkozáskor még munkáltatói igazolást is vittem, hogy 2013. május 31-től megyek vissza dolgozni. Még a páromtól is vittem munkáltatóit. Kihangsúlyoztam, hogy gyesre se megyek, mert heti 40 órában fogok dolgozni.
Erre mégse vették fel azzal, hogy én gyeden vagyok.
Szia! Igen történt fejlemény, ráadásul pozitív. Múlt héten szólt az óvodaigazgatónő, hogy egy anya visszamondta a kislánya felvételét, mert külföldre költöznek, így mivel én voltam az első anya, aki bement, hogy fellebbezni akar, így az én fiamat betette a helyére, pont tegnap kaptam meg a határozatot:)
Igaz, ezért 2 héten át heti kétszer mentem az oviba!
Ha fellebbeztem volna, azt mondta az óvoda vezetője, hogy Szabadbattyánba kellett volna vigyem a fiamat, mert csak ott van hely. Bár elég durva, hogy Szabadbattyánból Fehérvárra, Fehérvárról meg Szabadbattyánba kell vinni a gyereket óvodába, mert elég sok gyerek jár be a szomszédos falukból a városba óvodába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!