Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves (21 hós) gyereket...

1,5 éves (21 hós) gyereket hány éjszakára hagynál nagyszülőre?

Figyelt kérdés
Aludt már a nagyszülőnél, akkor nem volt gond.
2013. máj. 28. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Az enyém csak 1et bír. 1,5 éves volt (18 hós) amikor először aludt ott esküvő miatt. Nagyon jól sikerült, ezért utána kb havi 1× ott aludt, mert nagyon élvezte. Aztán pont 2 éves volt, amikor a férjem influenzás lett, meg akartam kímélni őt, ezért 2. éjjel is ott aludt. De az már nem tetszett neki, haza akart jönni az ágyikójába. Nem gondoltam volna, hogy a 2 éjszaka már sok neki.
2013. máj. 28. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Én egyet sem, de nálunk fel se merült, hiszen másfél évesen még szopiztak.

Ha egy éjszakát jól bír, akkor próbáld ki a kettőt, ha az is megy, akkor esetleg a hármat is, bár ilyen pici gyereket szerintem még nem kellene napokra nagyszülőre hagyni. Ez persze a ti döntésetek. Az enyémek még nagyon anyásak voltak ennyi idősen, meg én se akartam nélkülük lenni.

Két évesen aludtak először mamánál, illetve a 11 hónapos legkisebbel már kétszer megcsináltuk, hogy esti programunk volt, megfürdettem, megszopiztattam, elaltattam és anyukám volt ott nálunk, ő volt velük. Hagytam lefejt tejet ha felébredne, de nem volt gond, mire újra szopizni kért, itthon voltunk.

Szerintem ez nagyban függ attól, szopis-e a gyerkőc, mennyire szereti a nagyszülőket, mennyire ragaszkodik anyához, stb.

2013. máj. 28. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Kisfiam most 21 hós, eddig 1x aludt 1 éjszakát nagyszülőknél kb.két héttel ezelőtt. Minden rendben volt, de több éjszakára még nem hagynám ott.
2013. máj. 28. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
2 éjszakára kellett otthagynom, de vele volt az apukája is, így azért könnyebb volt mindenkinek. Ha csak nagyszülőkre, akkor idáig még csak 1 éjszaka volt ilyen. De ha olyan helyzet állna elő, akkor többre is ott merném hagyni, de nagyon nem szeretném:) Bízom a nagyszülőkben, jól viselik gondját, és a fiam is szereti őket, de hiányzunk egymásnak. Az a 2 nap is nehéz volt...
2013. máj. 28. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
SZia!A válasz sok mindentől függ,leírom,nálunk hogy volt :) Egy éves kora óta alszik anyuméknál,nagyjából minden második héten ott van,nagyon-nagyon szeret ott lenni és teljesen megbízom bennük.Általában 2 éjszakát van.Eddig egyszer volt 3-at,másképp nem tudták volna megoldani az elvitelét,de semmi gond nem volt.Azt hozzá kell tennem,az én lányom is anyás,ha vele vagyok,de ha elviszik,akkor jól el van ott is,esténként néha keres,de anyu elmagyarázza neki,h dolgozom és mondja neki,mikor megyek vagy mikor jön ő haza( pl.ebéd után találkoztok) tehát hogy legyen mihez kötnie a találkozást és így szépen megérti,nem sír...Most már 2 éves,ma is megy,hétvégén nem tudják elvinni,de nem bírják ki,h ne találkozzanak.A lányomnak is mondtam,h megy ma,már nagyon várja :) Szerintem szoktatás kérdése és persze a bizalomé :)
2013. máj. 29. 13:37
 6/6 zabmester ***** válasza:
55%
Az enyém ennyi idősen nagyon jól elvolt anyukámnál öt napot nyáron, mindkettejük hatalmas nagy örömére :) Mondjuk nálunk annyiban más volt a helyzet, hogy mi egy éves koráig anyukámnál laktunk, szóval pici korától megszokta a nagyit, mint családtagot. Persze ettől még az öt nap az öt nap, de nem volt semmi gond belőle. Ha lett volna, fél óra alatt érte tudtam volna menni bármikor, de nagyon jól érezte magát a nagyijánál, mindig is imádott vele lenni.
2013. máj. 30. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!