1.5 éves gyereket szerintetek lehet/szabad egy-egy éjszakára másra bízni?
Figyelt kérdés
Van egy program, amire szeretnék elmenni a férjemmel, de éjszakába nyúló dologról van szó. Szerintetek rábízzam másra a gyereket? Még nem aludt másnál soha, illetve itthon is mindig én fektetem le, mivel a férjem későn jár haza. Minden véleményre kíváncsi vagyok.2013. máj. 13. 11:02
1/15 anonim válasza:
Ha van mondjuk nagyszülő, és a programig szoktatjátok, pl átjön a nagyi, és leteszi úgy, hogy ti is ott vagytok, és ezt 1-2-szer, akkor nyugodtan... De egy ilyen éjszakától szerinetm akkor sem lesz baja, ha épp akkor fordul elő először.
2/15 anonim válasza:
Kérdés hogy van-e olyan embered, akire bizalommal rá tudod hagyni, aki kedveli a gyerekedet és akit a gyerek is szeret.
Aztán kérdés, mennyire közeli az esemény.
Ha még odébb van, akkor először egy ebédtől estig otthagyást javasolnék délutáni alvással együtt. Ha az jól megy, akkor mehet a buli.
3/15 anonim válasza:
Mi Szilveszterkor egy barátnőmnél hagytuk éjjelre, akkor volt 1,5 éves, először aludt ott, semmi probléma nem volt, imádják egymást, azért őt választottam.De a nagymamánál is aludhatott volna, ott délután már sokszor aludt, mert rengeteget vagyunk náluk.
4/15 anonim válasza:
Anyóséknál már 7 hónaposan ott aludt,mi esküvőre mentünk.
Azóta is alszik ott időnként,mi elmegyünk valamerre pihenni,ő meg élvezi a nagyszülői kényeztetést.
Mindenkinek jó.
5/15 anonim válasza:
Persze, nyugodtan, de előtte szoktasd, ne az legyen az első alkalom, mert ha nem működik, akkor el kell jönnötök onnan, ahová mentetek.
6/15 anonim válasza:
Persze,miért ne,fiunk aludt már hamarabb is anyukámnál és imádta,simán elaludt pár hónaposan is,ha a gyerek jól elvan a nagyszülőkkel akkor miért ne?
7/15 anonim válasza:
Szerintem is szabad, de előtte legyen egy próba-este.
8/15 anonim válasza:
Simán. Van megbízható nagyszülő, rokon?
10/15 anonim válasza:
nem lesz tőle semmi baja, ha az a személy, akire rábízod már régóta ismeri, jól elvannak, biztonságban érzi vele magát.
nagyszüleimnél sokat voltam kiskoromban, imádtam a nagyimmal lenni, anyum több napra rájuk bízott, aludtam mint a bunda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!