Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1.5 éves gyereket szerintetek...

1.5 éves gyereket szerintetek lehet/szabad egy-egy éjszakára másra bízni?

Figyelt kérdés
Van egy program, amire szeretnék elmenni a férjemmel, de éjszakába nyúló dologról van szó. Szerintetek rábízzam másra a gyereket? Még nem aludt másnál soha, illetve itthon is mindig én fektetem le, mivel a férjem későn jár haza. Minden véleményre kíváncsi vagyok.

2013. máj. 13. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Van nagyszülő, anyós, após. Igazából úgy gondoltam, hogy itthon aludna, csak ők fektetik le és itt maradnának nálunk. Talán így a gyereknek is otthonosabb, meg anyóséknál ágy sincs neki.

Köszi a válaszokat. lehet csinálunk egy próbafektetést, fürdéssel. 2 hét múlva lesz.

2013. máj. 13. 12:43
 12/15 gabszem ***** válasza:
kislányom 15 hós és mi is most akarjuk elkezdeni, hogy időnként otthagyjuk egyik másik nagymamánál aludni, hogy megszokja és később is ott tudjuk hagyni. Szerencsére nagyon barátságos baba, és nem szokott minket hiányolni. Én szoktam mindig altatni, de anyukám is simán elaltatja, ha napközben ott hagyjuk nála.
2013. máj. 13. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! A kisfiam 1 éves volt, amikor először fektette le a nagyi, mert nekünk el kellett menni, és csak fekvés idő után értünk haza. Akkor már jól ismerte a nagyit, mert sokszor jön át, és volt, hogy 1-2 órára vigyázott is rá.

Csináltunk egy "próbafektetést", pár nappal korábban. Átjött este anyukám, mindent ő csinált a fürdetéstől elkezdve a lefekvésig. Én a másik szobába voltam, ha nagy gáz lenne. Egy hang nélkül lefeküdt , és elaludt egyből. Azóta sincs gond, ha ő fekteti le. Mindenképpen olyanra bízd rá, akit már jól ismer, és szeret.

2013. máj. 13. 14:24
 14/15 anonim ***** válasza:
8 hónapos volt, amikor anyukám vigyázott rá éjszaka. A gyerek észre sem vette, hogy nem vagyunk otthon. Másfél évesen élvezte, hogy mama van vele otthon. Sokat játszottak, meséztek. Mikor elaludt, anyu írt nekem egy SMS-t, hogy már alszik, minden rendben. így mi is nyugodtan mulattunk.
2013. máj. 13. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Kislányom pénteken volt 1 éves, a tesómék este elvitték és vasárnap délután hozták haza. Ez volt az első eset, hogy nélkülünk aludt ott. Semmi gond nem volt. Mi nem mentünk sehova, ha gond lenne tudjunk menni, de semmi baj nem volt. Nagyon jól érezte magát! Máskor is igénybe fogjuk venni a segítségüket, néha nekünk is szükségünk van arra, hogy kettesben legyünk.
2013. máj. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!