Óvodai szülői értekezlet idejére nem tudom elhelyezni a gyerekemet, mit szólnak, ha elviszem magammal?
7: "Bocs, hogy itt kérdezem de ilyenkor megmondák pl., hogy miket kell majd vinni, ágynemű mérete, ovis jel stb...? Mindent megtudunk?"
Igen, azt, hogy mi kell, hány darab és milyen méretben, mit adnak, érkezés-távozás-öltözködés-óvodai élettel kapcsolatos dolgokat, programokat, foglalkozásokat, befizetések rendjét, stb. Főleg az első szülői nagyon hasznos és jobb, ha anyuka nyugodtan tud jegyzetelni, kérdezni.
Későbbi szülőiken már a lényeg, hogy mit kell vinni, mikorra és mennyit kell fizetni, de én azért is szerettem eljárni, mert a szülőkkel lehetett pletyizni és sokszor a szülői utáni csoportokba verődés alatt is sok hasznos információt lehetett hallani. Na meg ismerkedésnek is jó, főleg ha kiderül, hogy ki az az egyedülálló anyuka, akivel szövetkezni lehet, hogy felváltva hozzák el egymás gyerekét, stb.
Nálunk is ki van írva, hogy a gyerkőcök ne legyenek ott. Mégis mindig van 1-2 gyerek, mert nincs kire hagyni őket.
Soha nem volt még abból probléma, hogy ott vannak a szobában, anyuka körül rajzolnak, csendben játszanak!
Nálunk nem irták, hogy nem lehet vinni. Én vittem magammal. Amég az igazgató beszélt, elég nyugodt volt. Néha beszélt, kérdezett, aminek az ovonénik nagyon örültek, majd meg zabálták a fiam. Aztán elmentünk a csoportba, ott meg kapott terepszönyeget, meg autókat, hogy tudjon játszani addig. Szerintem ilyen egy normális ovi.
Egyébként "kedves" 5!
Miért olyan hihetetlen, hogy nem tudja senkire bizni a gyereket. Nálam is sokszor van, hogy nincs senki, aki vigyázni tudna rá. Egyedül nevelem. Sok helyre cipelnem kell magammal.
Miért is lettem lepontozva? Itt már válaszolni sem lehet?
Nem én vittem a gyerekemet, hanem más anyukák, vagy apukák, mert nem tudták a gyerek felügyeletét megoldani. Soha nem problémázott ezen senki, sem az óvónők, sem pedig a többi szülő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!