3 éves gyerekemet hogyan vegyem rá a szemüveg viselésére?
Nem konnyu. en is szemuveges vagyok amiota vilag a vilag szamomra. Anyum mondja a betonon csuriszkoltam a szemuvegemet nekem is le volt takarva sokaig az egyik szemem. Van valami kedvenc mesefiguraja aki esetleg szemuveget hordhat? Lehetne ha van egy kedvenc Macikaja annak szemuveget rakni az orrara? Tudom, hogy nehez, meg a rohadt turelembol sem jut mindig eleg...Vannak konyvek amik a szemuvegrol szolnak kicsiknek?
Nekunk a gyogyszerporlasztoval (asztma masina) van problemank. Szo szerint birkozo meccs minden egyes adag belelegeztetese. De van egy Mazsolank es egy Macikank...ok is szippantanak olykor egyet...
Van valami amit igazan szeret? Meg kell vesztegetni! Megkapja ha a szemuveget viselni x ideig!...aztan majd tovabb es tovabb es egyszercsak mar vesztegetni sem kell talan. A 3 eves kor egy igen kemeny idoszak sajnos. Nem tudom segit-e, de en is csak az egyik szememet hasznalom. a masik az szo szerint csak disz a fejemen. 38 evesen a mindig hordott szemuvegem melle olvaso szemuveget irt fel a doki - ez a nagytobbseggel 60 eves korban tortenik- szo szerint majdnem sirtam!
Legyszi ird meg, hogy mit csinaltatok. Ne bantsd!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!