Figyelembeveszik a bölcsődei jelentkezésnél, ha van munkáltatói igazolásom, várandósan járathatom a gyerekemet ha én táppénzen vagyok?
nyilván észre fogják venni, hogy pocakod van... így simán elküldhetnek, ha túljelentkezés van, nem fogják nektek adni a helyet miközben vannak anyák akiknek muszáj visszamenniük dolgozni.
persze ha van hely bőven akkor nem gond, bár akkor munkáltatóit se szoktak kérni.
bocs, hogy megkérdezem, de ha otthon vagy, miért akarod bölcsibe vinni a gyereked?
már csak azért sem jó ötlet mert nagyon sokat lesz beteg az elején amit ti is elkaphattok és se terhesen nem szerencsés, se egy újszülöttnek
Őszintén azért nem tudsz dolgozni mert veszélyes anyagok vannak ott, de attól még a mindennapokban nem vagy veszélyeztetve.
Ha van várólista vagy nagy a túljelentkezés akkor esélyed sincs.
Lombikos terhesség,ikreket várok és nyitva van a méhszájam ,úgy tűnik rövidesen be kell feküdnöm hosszabb időre a terhespatológiára,nagyszülők még dolgoznak,ők vállalják a nagyobb bölcsődés gyermekemet amíg kórházban leszek,a férjem külföldön dolgozik .
Nehezen tudtuk meghozni ezt a döntést .
6-os voltam.
Azt nem értem még, ha nyitott a méhszájad a 20. héten, akkor gondolom feküdnöd kéne egész nap, nulla emelgetés, hajolgatás, házimunka stb. Akkor a bölcsis gyereket hogyan tudod majd ellátni, hozni-vinni a bölcsibe, ha sír, felvenni, stb.?
Nem provokálni akarlak tényleg, nekem is hármasikreim vannak, csak nem értem.
Ha ilyen veszélyeztetett állapotban vagy, akkor miért nem apuka vagy a nagyi szoktatja be a bölcsibe a gyereket? Te meg pihenj otthon vagy a kórházban.
Nem hiszem,hogy bármit bizonygatnom lenne szükséges .
Lehet,hogy bölcsebb tőlem ha elmondom nekik a valós helyzetet és így megértik a jelentkezésünk okát ,az pedig közben úgy is beigazolódik,hogy a nagyszülők hordják majd a gyereket és a végén kettő tesó születik majd .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!