Átírassam a fiam az ősztől induló angolos csoportba? (5 éves múlt április közepén)
Az oviban ősztől indítanak egy angolos csoportot, kaptam egy papírt,amit kedden vissza kell vinnem. Még nem biztos hogy bekerülne csak 25 főt vesznek fel(nem tudom mi alapján döntenek)
Azt írták, hogy amelyik gyerek betölti őszig a 4 éves kort és abba az oviba járt előtte az jelentkezhet.
Megkérdeztem a vezetőt és azt mondta hogy, ezt a fajta könyvet kell venni. [link]
Mindennap egy keveset tanulnak majd belőle+még külön angol nyelvű mondókákat,gyerekjátékokat. Lesznek mellette magyar foglalkozások is.
A csoporttal majd 2 óvónő és 1 dajka foglalkozik. Mindegyikük beszéli a nyelvet,egyik angol származású is.
A későbbiekben mindenképp szeretném hogy tanuljon idegen nyelvet,ez lehet egy jó alap is hozzá, viszont félek hogy korai még neki. Amúgy magyarul a verseket mondókákat gyorsan megtanulja.
Ha játékos formában ismerkednek a nyelvvel, akkor semmi kára nem lesz belőle, de nagy eredményeket se várj. Talán amikor suliba kerül, akkor egy picit könnyebben megy az eleje, de ennyi.
Hasznosabb lenne, ha csak angol nyelvű óvónők mondókáznának, énekelnének a gyerekeknek.
Köszönöm a válaszokat! Írhattok még véleményeket
Több barátja,csoporttársa jelentkezik és a barátnőm lánya is,akivel nem egy csoportban vannak, de ovin kívül sokat játszanak együtt.
A csoportjában lévő dajka megy át az új csoportba.
Nekem a kisfiam kiscsoportos idén, és heti 2x van angol a csoportjában. Játékosan tanulnak és meglepően sok alap utasítást (ülj le, állj fel, aludj, stb) tanultak meg, és mindezt élvezettel használja. Magyarul is tisztán és érthetően beszél, szóval etéren nem szenvedett kárt. Cserébe élvezi, hogy itthon magyarázza nekem, hogy mi mit jelent, és mondókázik, énekel.
Biztos van, akinek nem válik be, gondolom gyerekfüggő. Ha mi azt láttuk volna rajta, hogy nem tetszik neki, nem is küldtük volna erre a foglalkozásra, vagy utólag kivettük volna. De szereti, szóval szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!