Mit tennétek ha úgy mennétek a gyerekért, hogy az orra alatt sebesen piros a bőre?

"Spec ovi, nem beszel, tehat autista. "
Ezt meg miből "számolta ki"? A jósgömb súgta?
Nálunk a spec oviban a mi csoportunkban senki nem beszél és egyik se autista. Autista gyerekek más csoportban vannak.
Attól hogy nem beszél, még nem lesz autista.

23-as, ez a magyar valosag. Intezmenytol fugg, hogy milyen es az ember konkretan nem valogathat, foleg ha videken lakik es van osszesen egy, amibe viheted.
En ertem a kerdezot, tudja hogy nem olyan a banasmod amit a gyerek erdemelne, ezert aggodik a legkisebb dolog miatt is, hiszen a gyerek beszelni nem tud, nem tudja megvedeni magat, de elmondani se, ha furcsa dolgot tapasztal.
Ez egy nagyon nehez helyzet!
Ocsem eppen integralhato normal iskolaba, de itt se tudtak valogatni a szuleim, hogy hova mehet, adhd-s de nem egyszeru vele. Papiron heti 4 fejlesztes jarna neki a suliban. Na tippeld meg mennyit kap ott (0).
Köszönöm kedves utolsó 🥰
Nem autista a fiam, hanem downos.
Ma rákérdeztem és bevallotta X hogy ő törölte az orrát és erősebben. Végül csak jól gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!