Oviba ünnepre nagyon kiöltöztetitek a gyereket? Fiúra piros felsőt adnátok?
Nálunk holnap lesz az ünnepség, kiírták, hogy csinosan (ünneplőben) vigyük a gyerekeket. Én így a hagyományos fekete nadrág, fehér ing kombinációt választottam, vagy, ha nem is fehér, de inget adok rá.
Adnék rá pirosat, ha ing.
Nálunk holnap du. lesz.
Napközben a szokásos melegítőben lesz, de délutánra viszek neki kordnadrágot és egy inget.
Most hétvégén ünnepeltük a szülinapját, akkor is így öltöztettem.
nekünk most nincs fehér ingünk, kinőtte, de karácsonyra nem veszek, majd tavasszal... én fekete-fehér csíkos inget adok rá, most ez van. annyi kiadás van most, nem fogok csak erre az 1 órára venni :S
de ha lenne, biztos azt adnám rá, vagy piros helyett valami ünnepibbet keresnék :)
Nálunk ilyenkor fekete-fehérben kell lenni. Ugyhogy csak emiatt nem.
de ha nálatok nem kell ennyier ünneplőben menni, és a felső csinos, alkalmi jellegű, akkor természetesen, miért ne?
nálunk most háromszor kellett kiöltözni
először ovis fotózásra,akkor fehér inget adtam rá,piros-fekete csíkos v-nyakú mellénnyel,és szürke vászon nadrágot.aztán mikulásra szürke vászon nadrág és tüdő színű ing volt rajta,a karácsonyi ünnepségen a szokásos szürke vászon nadrág egy sütétkék vékony v-nyakú pulcsi,amin elöl a v-nyaknál van egy fehér betét.nagyon csini volt benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!