Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Oviba ünnepre nagyon kiöltözte...

Oviba ünnepre nagyon kiöltöztetitek a gyereket? Fiúra piros felsőt adnátok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk holnap lesz az ünnepség, kiírták, hogy csinosan (ünneplőben) vigyük a gyerekeket. Én így a hagyományos fekete nadrág, fehér ing kombinációt választottam, vagy, ha nem is fehér, de inget adok rá.

Adnék rá pirosat, ha ing.

2013. dec. 16. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálunk holnap du. lesz.

Napközben a szokásos melegítőben lesz, de délutánra viszek neki kordnadrágot és egy inget.

Most hétvégén ünnepeltük a szülinapját, akkor is így öltöztettem.

2013. dec. 16. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
A délelőtti ünnepségre ünneplőt kértek(fekete-fehér),a délutáni csoportban lévő közös karácsonyozáshoz sima csinos ruhát.Mit takar ez a piros felső?Ha sima pamut hosszúujjú akkor nem.
2013. dec. 16. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
piros felsőt,sőtétt nadrágal igen ,kislányomon holnap az ünneplős ruhája lesz .
2013. dec. 16. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:

nekünk most nincs fehér ingünk, kinőtte, de karácsonyra nem veszek, majd tavasszal... én fekete-fehér csíkos inget adok rá, most ez van. annyi kiadás van most, nem fogok csak erre az 1 órára venni :S

de ha lenne, biztos azt adnám rá, vagy piros helyett valami ünnepibbet keresnék :)

2013. dec. 16. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy piros ing,fekete v farmerrel csini. Én adnék fiura piros felsőt persze... Én egy piros karácsonyi/télapós rucit adtam volna a lányunkra vagy egy zöld-piros szép csini rucit adtam volna a lányra,de sajnos vissza esett a betegésgbe.Igy nem megy:( Lehet lemegyünk de mivel van kistesója ő meg nem értékeli szerintem... Kicsi még csak 8 hós.
2013. dec. 17. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyenkor fekete-fehérben kell lenni. Ugyhogy csak emiatt nem.

de ha nálatok nem kell ennyier ünneplőben menni, és a felső csinos, alkalmi jellegű, akkor természetesen, miért ne?

2013. dec. 17. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:

nálunk most háromszor kellett kiöltözni

először ovis fotózásra,akkor fehér inget adtam rá,piros-fekete csíkos v-nyakú mellénnyel,és szürke vászon nadrágot.aztán mikulásra szürke vászon nadrág és tüdő színű ing volt rajta,a karácsonyi ünnepségen a szokásos szürke vászon nadrág egy sütétkék vékony v-nyakú pulcsi,amin elöl a v-nyaknál van egy fehér betét.nagyon csini volt benne

2013. dec. 17. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem fekete feher öltözék az ünneplős, vagyis, fekete nadrág és fehér ing. ez a hagyományos ünneplő.
2013. dec. 19. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!